Koronavirüse yakalanan sunucunun kayınbiraderi: "Burak Akkul öldü" diyenler vicdandan yoksun, şu an yoğun bakımda

teve2'de Çok Gezenti programını yapan televizyoncu Burak Akkul'un tedavisi yoğun bakımda devam ediyor

Fotoğraf: Instagram

Eşi Seda Akkul ile Çok Gezenti isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Belirtiler sonrası corona virüsü testi yapılan Akkul’un sonuçları pozitif çıktı. 

Hastanede karantinaya alınan Akkul, dün yoğun bakıma kaldırıldı. 

Burak Akkul’un hayatını kaybettiği yönündeki iddiaların sosyal medyada dillendirilmesinin ardından kayınbiraderi Hüseyin Arslan Twitter hesabından yaptığı açıklamada Seda Akkul'un söz konusu iddialar üzerine sinir krizi geçirdiğini söyledi.
 

.
Koronavirüs tedavisi gören 48 yaşındaki eşinin yoğun bakıma alındığını duyan Seda Akkul'a ilaç verildiği ve karantinaya alındığı öğrenilldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Seda Akkul’un ağabeyi Hüseyin Arslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: 

Merhaba. Ben Burak Akkul’un kayınbiraderiyim. Seda Akkul’un ağabeyi. Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren corona teyit edilmiş olarak yatıyorken dün akşam saatlerinde yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler ve duygusal kişiliği mücadelesinde yorucu bir hal aldı. Bu nedenle ilaç verilmek suretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak’la ilgilendikleri bilgisini aldımSeda, corona etkisinden kurtulmak üzereydi, çok güçlüydü, ayaktaydı, her zaman öyledir dağ gibi kardeşim. Dün gece tüm gece uyuyamamış ağlamış, inanın çok az ağlar. Bünyesi zayıflamış, zaten bir lokma yiyemiyor günlerdir, bugün ne ateş, ne baş ağrısı, sürekli sinir krizi halinde ağladığı ve kustuğu için eşinin yanında karantinaya alındı.

Hüseyin Arslan haberlerin aileyi paniğe süreklediğini ifade etti:

Burak Akkul vefat etti, Burak öldü” gibi kesin ifadeler tamamen vicdandan yoksun, acımasız bir şekilde bizleri, ailesini ve sevenlerini dehşete düşürüyor. Hatta, Burak öldü mü? diye sorduğunuzda bile, biz hemen, tekrar hastaneye nasıl ulaşır bu bilgiyi nasıl teyid  ederiz diye, korkuyor panikliyoruz. Burak’la birlikte hayatının anlamını bulduğuna inanmış kalbi sevgiyle dolu biricik kız kardeşim, meleğimi bu sabah, delirmek üzere aldım evinden. Şimdi herkese cevap vermek adına, Burak Akkul öldü mü? Hayır, 3 saat önce yaşadığını biliyorum. Ama yoğun bakımda bir hastanın yanına doktoruna, her saniye ulaşamıyoruz. Lütfen, iyi niyetinizden eminim, değer veriyor olmanız gurur verici ancak sabırla bekleyin ve inanın. İyileşecek Burak.  

Burak ve Seda Akkul Birleşik Krallık ziyaretinin ardından Türkiye'ye dönüşlerinde koronavirüs belirtileri taşıdıklarını düşünerek önce İstanbul'da özel bir hastaneye başvurmuş, ardından Burak Akkul Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU