Örümcek Adam da evden çalışmaya başladı

Yönetmen Jon Watts, Örümcek-Adam: Evden Çalışma adlı parodi bir görsel paylaştı

Örümcek Adam, Örümcek Adam: Evden Çalışma (Spider-Man: Work From Home) parodi tasarımında kendini tecrit altına almış görünüyor. 

Koronavirüs dünya çapında yayılmaya devam ederken önleyici uygulamaların da sayısı artıyor, insanların evlerini mümkün mertebe terk etmemeleri ve kalabalık ortamlardan uzak durması için sosyal izolasyon yapmaları öneriliyor.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay safe everyone!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Amazing photo by @dorklordcollectibles

Jon Watts (@jnwtts)'in paylaştığı bir gönderi ()


Koronavirüs salgını, sinema salonlarının kapatılması ve seyahatlere engel getirilmesiyle şimdiden gündelik hayatı kökten değiştiren sayısız önleme neden olmuş görünüyor. Filmlerin gösterimleri ertelenip prodüksiyonlar durdurulurken eğlence sektörü de önlemlerden nasibini almış durumda. 

Bu belirsiz zamanda biraz mutlu edebilecek bir haber, Marvel Sinematik Evreni’nin Spider-Man 3 filminin bu yaz prodüksiyona başlaması olurdu (eğer sorunlar izin verirse).

Screen Rant’ta yer alan habere göre Marvel Sinematik Evreni’nin tüm solo Örümcek Adam filmlerinin yönetmeni Jon Watts Instagram’da hayranların yaptığı bir parodi tasarımı paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görselde Örümcek Adam, Tony Stark’ın onun için hazırladığı süper kostümden önceki kostümü içinde, masa başında çalışırken görünüyor. Watts görseli “Kendinize iyi bakın millet!!” iletisiyle paylaştı. 

Örümcek Adam’ın daha önceki solo filmleri Eve Dönüş (Homecoming) ve Evden Uzakta (Far From Home) başlıklarıyla uyumu nedeniyle hayranlar Evden Çalışma başlığına aldanabilir.

Marvel Sinematik Evreni’nin üçüncü solo Örümcek-Adam filminin resmi başlığı henüz açıklanmasa da hayranlar yeni ismin, ilk iki ismin konusunu takip etmesini bekliyor. Marvel Sinematik Evreni’nin Örümcek Adam 3’üne dair pek çok detay henüz bilinmiyor ama Holland, Zendaya karakterinin Michelle “MJ” Jones ismiyle geri döneceğini doğrulamıştı. Filmin, Evden Uzakta’nın jenerik sonrası heyecanlı yerinde kesilen sahnesinden devam etmesi bekleniyor.

Örümcek Adam hayranlarını sevindirecek haberi, filmin yıldızı Tom Holland geçen hafta doğruladı. Geçen sene Disney ve Sony’nin görüşmelerde anlaşmazlık yaşaması, Spidey’nin Marvel Sinematik Evreni’ndeki geleceğini tehdit eden bir durum yaratmıştı. Neyse ki işler yoluna girdi ve Örümcek-Adam’ın an itibarıyla Marvel Sinematik Evreni’nin Spider-Man 3 filminin yanı sıra bir Marvel Sinematik Evreni için daha sözleşmesi bulunuyor. Gerçi Sony’nin Başkanı Tom Rothman Örümcek-Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’nde daha uzun süre kalmasını istiyor.

 

Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU