Hollywood ünlüleri moral için tecritteki hayranlarına şarkıyla seslendi

Wonder Woman'ı canlandıran yıldız oyuncu Gal Gadot, 6 gündür tecritte

Haziranda vizyona girmesi beklenen Wonder Woman 1984'ün ertelenip ertelenmeyeceği henüz belli değil (AP)

Wonder Woman filminin yıldızları, tecrit altındaki ünlülerin John Lennon'un "Imagine" (Hayal Et) şarkısını söylediği videoda başı çekiyor.

Gal Gadot, viral hale gelen videosunda şarkıdan kısa bölümler okumak üzere Natalie Portman, Will Ferrell ve Amy Adams dahil çok sayıda Hollywood yıldızını bir araya getirmişe benziyor.
 


Instagram'da iki milyondan fazla izlenmeye sahip video, dünya genelinde şehirlerin koronavirüs sebebiyle ulusal tecride girmesi devam ederken moral artırmak amacıyla çekildi.

Video, İtalya'da karantina altındaki vatandaşların balkonlardan birbirlerine şarkı söylediği birçok kısa videodan ilham aldı.

Videoda yer alan diğer yıldızlar arasında Jamie Dornan, Sarah Silverman, Maya Rudolph, Mark Ruffalo ve Gadot'un Wonder Woman 1984 filminden rol arkadaşları Kristen Wiig ve Pedro Pascal bulunuyor.

Jimmy Fallon, Norah Jones, Cara Delevingne, Sia, Leslie Odom Jr. ve Nedimeler (Bridesmaids ) senaristi Annie Mumolo da şarkı söylerken duyuluyor.

İsrailli yıldız Gadot, paylaşımının altına şu satırları yazdı:

Bunda hep beraberiz, bunu hep beraber aşacağız. Haydi birlikte hayal edelim. Bizimle şarkı söyleyin. Benden ve değerli arkadaşlarımdan hepinize sevgiler.

Gadot 6 gündür tecrit altında.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU