"Üç Büyükler" koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını kapattı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, resmi ürün satış mağazalarını koronavirüs salgını nedeniyle geçici bir süre kapatma kararı aldı

Fotoğraf: Reuters

Süper Lig'de "Üç Büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle resmi ürün satış mağazalarını kapatacaklarını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, resmi ürünlerini satan "Kartal Yuvası" mağazalarının kapatılmasını, resmi Twitter hesabından duyurdu.

"Yuvamızı önemsiyoruz" başlığıyla yayınlanan açıklamada, şöyle denildi:

Kartal Yuvası mağazaları, taraftarlarımız ile çalışanlarımızın tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınında korunmaları amacıyla geçici olarak kapatılmıştır.

 

 

Fenerbahçe Kulübü ise resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yarından itibaren kapatılacağını duyurarak, şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda ülke çapındaki tüm Fenerium mağazalarının faaliyetlerine yarın itibarıyla geçici bir süre ara veriyoruz. Bu süre içerisinde depolarımızda tüm hijyenik koşullar önceliğimiz olacak şekilde, online satış mağazamız 'Fenerium.com' üzerinden taraftarlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Taraftarlarımız ve çalışanlarımızın buluşacağı güne kadar sağlıkla kalın.

 

 

Galatasaray Kulübü de resmi ürünlerini satan GS Store mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.

GS Store'un Twitter'dan yaptığı açıklamada, sağlığın her zaman öncelikli olduğu vurgulanarak, şu açıklama yapıldı: 

Çalışanlarımızın, sizlerin ve ailelerinizin sağlığı her zaman önceliğimizdir. Tüm dünyaya yayılan ve etkisi altına alan Kovid-19 riski devam ederken bugünden itibaren tüm GS Store mağazalarımızı geçici olarak kapatma kararı almış bulunuyoruz. Bu süreçte her zamanki gibi çalışanlarımızın haklarını korumaya ve yanlarında olmaya özen göstereceğiz. 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU