Muslera'dan seyircisiz oynama kararına tepki: Rakiplerimizi böyle mi savunacağız?

Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, Türkiye'de seyircisiz oynatılan maçlara tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basın toplantısında bakanların oturduğu bir metre kuralının fotoğrafını paylaşan Muslera, "Rakiplerimizi böyle mi savunacağız?" dedi

Fernando Muslera / Fotoğraf: AA

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera Kolombiyalı yıldız futbolcusu Radamel Falcao, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle futbol maçlarının ertelenmeyerek seyircisiz oynatılmasına tepki gösterdi.

Fernando Muslera, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı'nın ardından basın toplantısı düzenlediği sırada bakanların ve basın mensuplarının oturduğu bölümdeki bir metre kuralına gönderme yaparak, "Gerçekten çok üzgünüm. Rakiplerimizi böyle mi savunacağız?" değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Kolombiyalı futbolcu Falcao ise, Twitter hesabından, "Tüm dünyada insanlar ölüyor ve biz futbol oynamaktan bahsediyoruz. Güvende ol ve evde kal" uyarısında bulundu.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kovid-19 salgını nedeniyle EURO 2020 finalleri 2021'e, UEFA Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi ise süresiz ertelenmişti. 

Avrupa'da İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya başta olmak üzere birçok lig askıya alınmıştı.

Türkiye'de ise futbol maçlarının 4 Nisan'a kadar seyircisiz oynatılmasına karar verilmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU