Dilipak: Sahillere gökdelenleri diken, diktiren, oraya yerleşenler görecek gününü

Akit yazarı: Allah, cahil ve zalim bir topluluğa yardım etmez

Fotoğraf: Twitter

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, deprem riskinin olduğu İstanbul’da sahile gökdelen diken kişilerin, bu kişilere izin verenlerin ve o konutlarda oturanların “günlerini göreceğini” söyledi.

Akit yazarı, bugünkü köşe yazısına Türkiye’de en az 18 kişide görülen koronavirüsün bir komplo olduğu iddiasıyla başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dilipak, yazısına şöyle devam etti:

Yarın deprem olsa ne olacak. Zaten artık deprem haberleri olağan bir hal aldı. Hemen her gün bir yerde deprem oldu. Beşik gibi sallanıyoruz. İstanbul depremi korkulu rüyamız. Sahillere diktiler gökdelenleri, diken de, diktiren de, oraya yerleşen de bu dünyada da ahirette de görecek gününü. Allah, cahil ve zalim bir topluluğa yardım etmez. İstanbul depremi bitecek sırada Çanakkale var. Sonra Girit’ten Kıbrıs’a, Akdeniz hattı. Oradan Sina’ya, Doğu Akdeniz’de tam da o petrol ve gaz bulunan yerden Lut Gölü üzerinden Maraş’a uzanan fay hattı kırılacak. Sonra Gâvur Dağı önünden Adıyaman’a, doğuya doğru kırılma devam edecek. Bu 1000 yıllık yeni hat, bir de eksen kayması sebebi ile 2000 yıl öncesinin uyuyan fay hatları var. Bunlar hemen arkası arkasına değil, ama zaman içinde hep olacak.

Independent Türkçe, Aklt

DAHA FAZLA HABER OKU