Meghan Markle oyunculuğa dönmüyor

"Ne bir Marvel karakteri ne de Disney prensesi olacak"

Prens Harry ve Meghan Markle kraliyet unvanlarını terk ettikten sonra Kanada'da yaşamaya karar vermişti (AFP)

38 yaşındaki Sussex Düşesi Meghan Markle ve eşi Prens Harry geçen hafta Kraliyet unvanlarını resmi olarak bıraktı.

Bir süredir eski bir oyuncu olan ve Markle'ın beyazperdeye dönme planı yaptığı hatta bir Marvel karakterini canlandırmak istediği yönünde söylentiler basında dolaşıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak eski Suits dizisi oyuncusu Markle'a yakın kaynaklar iddiaları yalanladı.

New York Post'a konuşan eski bir arkadaşı "Meghan kesinlikle tekrar oyunculuk yapmakla ilgilenmiyor. Ne bir Marvel karakteri ne de Disney prensesi olacak. Hiçbiri. Tamamen uydurma" dedi. 

Dünyadaki kraliyet aileleri konusunda haberler yapan Royal Central adlı haber sitesinin genel yayın yönetmeni yardımcısı Brittani Barger, Daily Star Online'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Meghan'ın bir Marvel rolü alacağı sadece bir dedikodu. Onun şu anda filmlere geri döneceğini özellikle de başrol oynayacağını sanmıyorum. Eğer yapsaydı kendi karakterini rolden ayırmak epey zor olurdu ve onun da bunu bir oyuncu olarak isteyeceğini düşünmüyorum. Daha sonra oyunculuk kariyereine geri dönebilir ama statüsü nedeniyle rol bulmakta zorlanabilir. Ama kim bilir! Daha önce bazı Hallmark filmlerinde rol aldı belki yine bir noktada yine boy gösterebilir.


Markle kraliyet unvanlarını bıraktıkları özel etkinlik sonrası pazartesi günü Kanada'ya geri dönmüş, Prens Harry ise Birleşik Krallık'ta bazı toplantılar için kalmıştı. 

İkili çocukları Archie'yi koronavirüs salgını endişesi nedeniyle Kanada'da bırakmıştı.


Mirror, New York Post
Derleyen: Keremcan Karabatak

 

DAHA FAZLA HABER OKU