Universal, Jurassic World: Dominion dahil tüm filmlerin prodüksiyonunu durdurdu

Universal stüdyosu da koronavirüs salgını nedeniyle Disney ve Netflix'le benzer bir karar aldı

"Jurassic World: Dominion", Jurassic Park serisinin 6. filmi (Universal)

Dünya genelindeki koronavirüs salgını nedeniyle Netflix, Paramount ve Disney'in animasyon olmayan tüm filmlerinin çekimini durdurma kararı sonrası ABD'li film yapım şirketi Universal'den de benzer adım geldi.

Şirket "Jurassic World: Dominion", "Flint Strong” ve komedyen Billy Eichner'in henüz adı konmamış projesinin çekimlerini ve prodüksiyonalrını askıya aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stüdyo koronavirüsle ilgili durumu yakından takip etmeyi sürdürdüğünü ve üretime yeniden başlama tarihini gelecek haftalarda belirleyeceğini duyurdu.

"Jurassic World: Dominion" şubat ayından beri Londra'da çekiliyordu ama koronavirüs pandemisi nedeniyle endişelenen yöneticiler çekimleri süresiz erteleme kararı aldı.

Dünya genelinde ertelenen diğer prodüksiyonlar gibi filmin çekiminin ne zaman dönüleceği ve Haziran 2021 olan vizyon tarihinin bundan etkilenip etkilenmeyeceği henüz netleşmedi.

Colin Trevorrow'un yönetmen koltuğuna oturduğu ve senayosunu Emily Carmichael ile birlikte kaleme aldığı "Jurassic World: Dominion"'un idari yapımcılığını Trevorrow'la birlikte Steven Spielberg üstlenmişti.

Filmde Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum ve Sam Neill yer alıyor. Dern, Neill ve Goldblum serinin 1993 tarihli ilk filmi Jurassic Park'ta rol almıştıç

 Filmin daha önce belirlenen vizyon tarihi 11 Haziran 2021'e yetişip yetişmeyeceği henüz belli değil.

 

Deadline, Variety
Derleyen: Keremcan Karabatak

DAHA FAZLA HABER OKU