Aniden hastalanan Heidi Klum koronavirüs testi yaptıramadı

Manken, iki doktora göründüğünü ifade etti

Klum, Instagram'dan yaptığı son güncellemedeyse eşinin ve kendisinin hasta hissetmesi nedeniyle kendilerini karantina altına aldıklarını ve  bugün (15 Mart) itibarıyla koronavirüs testine ulaştıklarını duyurdu (Reuters)

Yetenek Sizsiniz Amerika (America’s Got Talent) programının jürisi Heidi Klum, bu hafta programda bulunmayışını açıklarken hasta olduğunu ancak henüz koronavirüs testi yaptıramadığını dile getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Deadline'nin elde ettiği açıklamaya göre, NBC televizyonları bu haftanın başlarında program kaydedilirken hastalık belirtileri gösterdiği için kaydı terk eden mankenin durumunu "soğuk algınlığı" olarak tarif etti.

Ancak cuma günü Instagram hikayesi aracılığıyla paylaşım yapan Klum, 7,1 milyondan fazla takipçisine "ateşlenmiş" gibi hissettiğini ve "başka kişilere bulaştırmamak" için evde kaldığını söyledi.

Videoda yatağında görünen Klum şunları söyledi:

Selam millet, sadece neden Yetenek Sizsiniz Amerika koltuğunda oturmadığımı bilmenizi istedim. Her şey öksürük, burun akıntısı, üşütmüş ve ateşlenmiş gibi hissetmemle başladı. Kendimi iyi hissetmiyorum, dolayısıyla evde kalmamın sebebi başka kişilere herhangi bir şey bulaştırmamak için.

Klum şunları ekledi: "Bunun sadece bir soğuk algınlığı olmasını umuyorum. Korona testi olmayı çok isterdim ancak henüz burada bulunmuyor. İki farklı doktor denedim ancak henüz bir test olamadım."

46 yaşındaki manken videosunu takipçilerine "kendinize dikkat edin" diyerek sonlandırırken "eğer iyi hissetmiyorsanız evde kalın" hatırlatmasında bulundu.

Klum'ın virüs testi olamadığını açıklaması, ABD hükümetine yeterince koronavirüs testinin hazır bulundurmadığı eleştirilerinin yapıldığı sırada geldi.

Cuma günü Başkan Trump, devam eden pandemi nedeniyle ülke genelinde olağanüstü hal ilan etti.

Pazar günü itibarıyla ABD'de 3 bin 45 doğrulanmış koronavirüs vakası bulunduğu bildiriliyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU