Akit yazarı Şevki Yılmaz: Nafaka ve genç evlilere ceza koronavirüsten daha tehlikeli

"Sigara, esrar, eroin, alkol, fuhuş ve faiz mikropları koranavirüsten daha tehlikeli"

Fotoğraf: AA

Akit gazetesi yazarı ve eski milletvekili Şevki Yılmaz, Türkiye’de de görülen koronavirüsle ilgili bir köşe yazısı kaleme aldı. Yılmaz’a göre “nakafa, boşanma ve genç evlilere ceza koronavirüsten daha tehlikeli.”

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şevki Yılmaz’ın köşesinin ilgili kısmı aymem şöyle:

Avrupa’nın “İstanbul Sözleşmesi Virüsü!” dayatmasıyla çıkardığımız nafaka, boşanma, kadının tek başına şehadeti, genç evlilere ceza vs. yasa virüsleri, Korona Mikrobundan daha tehlikeli Aileyi ve Devleti yıkma virüsleri olduğunu ne zaman anlayacağız? Dünya ve Ahiretimizi yıkma virüsleri olduğunu ne zaman hatırlayacağız?

Sağlam kalelerde de olsak bize ulaşacak önlenemez gerçek olan ölümden korkma ve ahireti unutma mikrobunun neticesi duyarsızlık, duasızlık, namazsızlık, zekâtsızlık, hayâsızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik, ehliyetsizlik ve ahlaksızlık virüsleri ile sigara, esrar, eroin, alkol, fuhuş ve faiz mikroplarının Korana virüsünden daha tehlikeli, Aileyi ve Devleti yıkma virüsleri olduğunu ne zaman anlayacağız? Dünya ve Ahiretimizi yıkma virüsleri olduğunu ne zaman hatırlayacağız? 

Akit

DAHA FAZLA HABER OKU