Mark Ruffalo’nun yeni Marvel dizisinde oynayacağı kesinleşti

Söylentiye göre Mark Ruffalo, Disney+’ın yakında başlayacak She-Hulk dizisinde Bruce Banner/Hulk rolünü tekrar canlandırmak için anlaşma imzaladı

Mark Ruffalo’nun yakında Disney+’ta başlayacak She-Hulk dizisinde oynayacağının doğrulandığı iddia edildi.

Ruffalo geçen hafta Bruce Banner rolünü tekrar canlandırmak için “ön görüşmelerde” olduğunu bizzat söylemişti. Banner’ı son gördüğümüzde karakter “kas gücüyle beyni yan yana getirip” Professor Hulk olmuştu.

Avengers: Endgame’in çıkışının ardından Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Marvel Sinematik Evreni’nin geleceğiyle ilgili tipik şekilde ağzı sıkıydı. Birkaç ölüm ve bir emeklilikle Avengers: Endgame üç kilit Avengers’ın hikayesini sona erdirdi.

Hayranlar Iron Man ve Kaptan Amerika’nın hikayelerinden tatmin olsa da pek çoğu Black Widow’un ani ölümünden hayal kırıklığı duymuştu. Karakterin, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) arasındaki olayları konu alacak solo devam filminin, hikayeyi yerli yerine oturtmak için daha iyi bir iş çıkarması gerekiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni’nin geleceği, 6 orijinal Avengers’ın bu üçüne odaklı olmayacak ama Hawkeye, Thor ve Hulk’ın gelecekleri belirsizliklerini koruyor.

Disney+, Marvel Sinematik Evreni üzerine kurulu televizyon dizileri başlatırken bu hikayelerin de sonuna şahit olabiliriz. Hawkeye ve Thor’un 4. Evre’de bir televizyon dizisi ve bir filmde yer alacağı daha önce doğrulanmıştı.

Screen Rant’ta yer alan habere göre Mark Ruffalo da Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Evre’sinde yer alacak. Oyuncu Disney+’ın She-Hulk dizisinde Bruce Banner/Hulk olarak dönmek için imzayı resmi olarak attı. 6 bölümlük dizide oyuncu kadrosunun düzenli bir üyesi mi yoksa konuk yıldız mı olacağı henüz belli değil.

Hatta Marvel’la yeni sözleşmesi beyazperdede görünmesini de içeriyor olabilir. Şimdilik elimizdeki tek ipucu Marvel’ın Jennifer Susan Walters, namı diğer She-Hulk’la ilgili verdiği detaylar. Görünüşe göre Marvel karakterle ilgili bildiklerimize sadık kalacak.

Çizgi romanlarda Walters süper kahramanla ilgili adli vakalara bakan bir avukat. Güçlerini kuzeni Bruce Banner’dan aldığı bir kan naklinden sonra kazanıyor. Yani Walters’ın orijin hikayesi Bruce Banner/Hulk’ın dahil edilmesini zorunlu kılıyor. Avengers: Endgame’deki Professor Hulk gibi She-Hulk da bilincini koruyor. Öte yandan daimi olarak Hulk formunda kalıyor.

Karakteri Disney+ dizisinde de böyle görüp görmeyeceğimiz zamanla ortaya çıkacak. Bu arada Ruffalo’nun mevcut Professor Hulk formuna bakılırsa She-Hulk’ı da böyle görme ihtimalimiz daha yüksek görünüyor.

Çekimler için başlangıç takvimi ağustosa ayarlanmışken Marvel, Walters’ı canlandıracak oyuncuyu henüz duyurmadı. Oyuncu tarifi Walters’ı oyuncu Alison Brie’ye benzer şekilde betimliyor. Bu, pek çok hayranın Brie’nin role alınması için kampanya başlatmasına neden oldu.

Marvel ve Feige’in mizah yeteneği yüksek ve gişe rekortmeni filmlerde oynayabilecek bir kadın oyuncu aradığı açık.

She-Hulk’ın Avengers serisinin ileriki işlerinde yer alacağı çoktan söylendi. Ruffalo’nun She-Hulk’a dahil edilmesiyle Banner’ın dizideki rolü bir tür akıl hocalığı olabilir. Bir başka Disney+ dizisinde Kate Bishop’ın, Hawkeye’ın pelerinini devralması gibi She-Hulk da bir başka kilit Yenilmez’in bayrağı devretmesine sahne olabilir.

 

Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU