El dezenfektanından yaptığı molotofla ölüme neden oldu

ABD'nin Connecticut eyaletinde bir kadının tartıştığı kız arkadaşına el dezenfektanından yaptığı molotofkokteyli fırlatması sonucu çıkan yangında bir kişinin öldüğü açıklandı

Polis, Destiny Waite adlı şüphelinin kız arkadeaşıyla yaşadığı tartışma sırasında molotofkokteyle çevirdiği el dezenfektanıyla binada yangına neden olduğunu açıkladı (Hartford Police)

Polis, ABD’nin Connecticut eyaletinde bir kadının tartıştığı kız arkadaşına el dezenfektanı şişesini molotof kokteyline dönüştürüp fırlattığını ve binad çıkan yangın sonucu bir kişinin öldüğünü açıkladı.

NBC Connecticut’ın aktardığına göre olay, eyalet başkenti Hartford'daki apartmanda pazar sabahı yaşandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Polisin açıklamasına göre 28 yaşındaki Destiny Waite adlı şüpheli molotof kokteyle dönüştürdüğü el dezenfektanı şişesini kız arkadaşıyla tartışırken fırlatınca binada yangın çıktı.

Yangın üst katlara yayılırken 5 katlı binanın tamamı dumanla doldu.

Olay yerine gelen itfaiyeciler onlarca kişiyi binadan çıkardı ama olayda 50 yaşındaki bir erkek duman zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. 
 


Yaralanan yaklaşık 30 kişi de hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu kritik olan ikisi çocuk 4 kişinin durumlarının iyiye gittiği belirtildi.

Polis tutukladığı şüpheli kadına birinci derece kundakçılık, 4 kez birinci dereceden saldırı ve cinayete teşebbüs suçlaması yöneltti. 

Polisin ek suçlamalar getirilmesinin beklendiğini belirttiği kadın hakkında çıkarıldığı mahkeme sonrası 1 milyon dolar kefalet belirlendi.

 

New York Post, Fox News
Derleyen: Keremcan Karabatak

DAHA FAZLA HABER OKU