Olimpiakos Başkanı Marinakis'in koronavirüse yakalanması Manchester City-Arsenal maçının ertelemesine neden oldu

Premier Lig'de Manchester City ile Arsenal arasında oynanması planlanan müsabaka, koronavirüse önlem amacıyla ertelendi

Fotoğraf: AP Photo

İngiltere Premier Lig'in 30. haftasında Manchester City ile Arsenal arasında oynanacak maç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına önlem amacıyla ileri bir tarihe ertelendi.

Arsenal Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, Manchester City maçının ertelenmesine gerekçe olarak Olimpiakos Kulübü Başkanı Evangelos Marinakis'in Kovid-19 testlerinin pozitif çıkması gösterildi. 

 

 

UEFA Avrupa Ligi'nde geçen hafta Olimpiakos ile oynadıkları maçın ardından Arsenalli birçok oyuncu, Marinakis ile tokalaşmıştı.

Londra temsilcisi, oyuncuların Marinakis ile temas etmelerinden dolayı, 14 gün evlerinde kalacaklarını, Premier Lig yönetiminin de karşılaşmayı ertelediğini bildirdi. Ayrıca maç esnasında Marinakis'e yakın oturan 4 kulüp personelinin de 14 günlük karantinada kalacaklarını duyurdu.

 

Evangelos Marinakis - Reuters.jpg
Evangelos Marinakis / Fotoğraf: Reuters

 

Marinakis'in koronavirüse yakalandığı dün açıklanmıştı

Yunanistan'ın Olympiakos ve İngiltere'nin Nottingham Forest takımlarının sahibi Evangelos Marinakis, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan 52 yaşındaki Yunan iş insanı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs için test yaptırdığını ve sonucun pozitif çıktığını takipçileriyle paylaştı. 

Marinakis, açıklamasında, "Koronavirüs beni de ziyaret etti. Kamuoyunu bu konuda bilgilendirmek zorunda hissettim. Gerekli tüm önlemleri aldım, kendimi iyi hissediyorum. Doktorların tavsiyesine uyuyorum. Vatandaşlarıma aynı şeyi öneriyorum" ifadelerini kullandı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Marinakis #HealthStatement #Message

Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU