AK Parti’li Kandemir: Seçmen, ilk seçimde sandık önlerine koyulduğunda bunlara ders verecek

Kandemir, "İnanıyorum ki CHP ve İYİ Parti'ye gönül veren seçmenler bunların nerede durduğunu görecekler" dedi

Fotoğraf: AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, isim vermeden yalan söyleyenler olduğunu ifade ederek “İnanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti'ye gönül veren seçmenler bunların nerede durduğunu görecekler, ilk seçimde sandık önlerine koyulduğunda bunlara ders verecekler" dedi.

Kandemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile bir spor salonunda düzenlenen partisinin Toroslar İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde, Türkiye'nin, 6-7 Ekim, Gezi Parkı ve 17-25 Aralık olayları ile FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde zor günlerden geçtiğini söyledi. 

Türkiye'nin sınır ötesinde yürüttüğü harekatları hatırlatan Kandemir, şöyle devam etti:

Fırat Kalkanı Harekatı başladığında Mehmetçiklerimiz sınırın öte yanında, birileri yüz yıllık hayali olan terör devletini kurmak için plan yaparken, şehadete yürürken kim milletinin ve şehitlerinin yanındaydı, kim 'Ne işimiz var bizim Suriye bataklığında' diyordu. Bunlar ana muhalefetin başında olan zat ve onun yanındaki zevat. Hiçbir zaman milletin mücadelesini anlamadılar. Zannettiler ki yüksek sesle güçlü yalanlar ederiz, hakikatin üzerini örteriz. Aldandılar, aldatmak istediler. Muvaffak olamadılar, olamayacaklar.

Kandemir, terör örgütlerine yönelik sürdürülen operasyonlara dikkati çekerek, şöyle konuştu: 

Biz ilhamını tarihten alan bir milletiz. Allah'ın izniyle ele ele verip, gönül gönüle olarak ülkemizi daha güzel yarınlar taşıyacağız. Ekonomik operasyonlara tevessül etseler de bu milletin içine 'Acaba nifak sokabilir miyiz' diye gayret gösterseler de meclisin içinde ve dışında, meclis kürsüsünden, zaman zaman kendi grup toplantılarında yalanları haykırsalar da bu milletin aklını ve gönlünü bulandıramayacaklar. İnanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti'ye gönül veren seçmenler bunların nerede durduğunu görecekler, ilk seçimde sandık önlerine koyulduğunda bunlara ders verecekler.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU