Köpeğini gezdiren adam, polisten kaçan zanlıyı güreş hamlesiyle yere serdi

Olaya dahil olan görgü tanığı "Görür görmez 'Bu adam kaçak' diye düşündüm' dedi

Köpeğini gezdiren bir adam, polisten kaçan zanlıyı yere serdi. Sonra da zanlının peşindeki polis memurlarıyla beşlik çaktı.

Queensland Polisi tarafından kaydedilen görüntüler, hızlı düşünen tanığın polisi atlatmaya çalışan kaçağı "palto askısı" hamlesiyle yere serdiği anı gösteriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yerel medyanın haberlerinde sadece adı Ian olarak verilen köpeğini gezdiren adam, zanlıyı polis memurları onu tutuklamaya gelene kadar yerde tuttu.

Ian, yürüyüşüne devam etmeden önce memurlarla hızlıca beşlik çaktı.

35 yaşındaki Ian, kahraman olmadığı, “sadece doğru olanı yapmaya çalıştığı” konusunda ısrar etti. 7 News'a şöyle dedi: "Görür görmez 'Bu adam kaçak' diye düşündüm. O yakınlaşana kadar biraz bekledim, arkamı döndüm ve eski usul palto askısı yumruğuyla yere serdim."

Ian "Sadece içgüdüseldi, umarım işe yaramıştır. Silahı olabilirdi, bıçağı olabilirdi, lanet olsun, koronavirüsü olabilirdi. O an bunların hiçbiri aklımdan geçmedi” diye ekledi.

Yetkililer, çalıntı bir aracı sürdüğünden şüphelenilen adamı takip ediyordu ve hareket etmesini durdurmak için arabanın altına lastik patlatıcı demirler koydu.

Ancak 40 yaşındaki kaçak başka bir arabaya atladı ve Ian tarafından yakalanana kadar yayan şekilde kaçtı. Yakalandıktan sonra onu bırakması için Ian'a yalvardı.

Polis tutukladığı zanlıyı araba hırsızlığı ve uyuşturucuya bağlı birkaç suçla suçladı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kaldırarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/australasia

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU