Hamileliğini açıklayan Katy Perry: Orlando Bloom’la anlaşmazlıklar yaşıyoruz

Katy Perry bu hafta yayımladığı yeni klibiyle hamile olduğunu duyurmuştu

Çift geçen yıl da düğünlerini bir kez ertelemişti (Reuters)

Bu hafta yayımladığı “Never Worn White” isimli klibiyle hamile olduğunu duyuran Katy Perry, evlilik hazırlıkları yaptığı nişanlısı Orlando Bloom’la “anlaşmazlık” yaşadığını doğruladı. 

İlk çocuklarını beklediklerine dair haberi açıklamadan önce 35 yaşındaki Amerikalı şarkıcı ve 43 yaşındaki Britanyalı aktör Orlando Bloom 2016’dan bu yana inişli çıkışlı bir ilişki yaşıyordu. 

Mirror'un haberine göre cuma günü Ryon Seacrest’in sunduğu radyo programına katılan Perry, Bloom’la ilişkilerinin pek çok sınayıcı andan geçtiğini fakat Britanyalı aktörün kendisini kızdırmasının onu daha çok sevmesini sağladığını ifade etti. 

Perry, “Bilerek ya da bilmeden kendimin en iyi haline evrilmemi sağlayan bir partner seçtim” dedi. 

Aramızda çok fazla anlaşmazlık oluyor ama bu anlaşmazlık daha güzel şeyleri doğuruyor.

Çiftin bebek haberini perşembe açıklamasıyla birlikte onları ilk kutlayan kişilerden biri de Orlando Bloom’un eski eşi Miranda Kerr’di. Kerr ve Bloom’un 9 yaşında Flynn isminde bir oğulları var. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldızıyla 3 yıl evli kalan Avustralyalı model, Perry’nin paylaştığı doğum videosunu beğendi. 

Perry ve Bloom çifti ayrıca koronavirüs paniği nedeniyle planladıkları evlilik tarihini ertelemek zorunda kaldı. 

People dergisine konuşan bir kaynak, “Katy törende hamile olarak yürümek konusunda çok heyecanlıydı. Her ikisi de düğün hazırlıklarının nihayet bir noktaya gelmesinden çok mutluydu fakat koronavirüs nedeniyle ertelediler” dedi. 

Çift daha önce de yer sorunları nedeniyle geçen yıl kışın düzenleyecekleri düğün planlarını ertelediklerini açıklamıştı. 

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU