Mark Ruffalo: Hulk, Thanos'la rövanş istiyor

Ruffalo, Avengers: Endgame’deki olayların ardından Hulk’la Thanos arasında çok merak edilen rövanş maçını hala beklediğini söyledi

Avengers: Endgame’deki olaylardan sonra Mark Ruffalo, Hulk’la Thanos arasında gerçekleşecek bir rövanş maçı için hala can atıyor.

Josh Brolin’in canlandırdığı güçlü Marvel Sinematik Evreni canisi, Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nda (Avengers: Infinity War) görücüye çıkmış ve güçlü bir yükseliş yakalamıştı.

2018 tarihli film Deli Titan ve hizmetkarlarının Asgardlı bir mülteci gemisine saldırıp Loki (Tom Hiddleston) ve Heimdall (Idris Elba) da dahil orada bulunan insanların yarısını öldürmesiyle açılmıştı. Hayranlar Thanos’un asıl potansiyeliyle ilgili ilk fikriyse bire bir dövüşte yeşil devi dize getirdiğinde edinmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hulk bu zorlu sınavdan Heimdall’ın kalan son gücünü kullanarak onu Dünya’ya geri göndermesiyle sağ kurtulmuştu. Sanctum Sanctorum’a çakılan Bruce Banner, dostlarını Thanos’un gerçekleşmek üzere olan gelişinden haberdar ederek bir nevi elçi rolü oynamıştı.

Ancak Hulk’a dönüşmeyi defalarca deneyip başaramayarak fazla yardımı dokunamamıştı. Hayranlar Endgame’e kadar yeşil devi bir daha göremeyecekti fakat karakter bu sefer Hulk formundayken ikincil insan kimliğinin bilincine de erişebilir durumda olacaktı.

Sonsuzluk Eldiveni’ni giyip Thanos’un katliamında ölenlerin tümünü geri getiren parmak şıklatmayı gerçekleştiren Zeki Hulk’ın, Endgame’de daha fazla faydası dokundu.

Screen Rant'ta yer alan habere göre geçen hafta Chicago Çizgi Roman ve Eğlence Fuarı C2E2’da sahnedeyken Ruffalo, karakterinin filmde daha fazlasını yapamadığı için hayıflandığını ve Thanos’a hala bir darbe daha indirebilmesini umduğunu söyledi.

Her zaman daha fazlasının yapılabileceğine inanıyorum. Çok fazla karakter var ve herkesin rolünü oynaması gerekiyordu. Ayrıca şimdi çok sayıda yeni gelen var. Rövanş maçını bekliyorum.

Seriye ait tanıtım ürünlerinin bir kısmının iki karakter arasında dövüşe işaret etmesi yüzünden Hulk’la Thanos arasında bir rövanş maçıyla ilgili epey heyecan vardı. Bununla birlikte filmin senaristlerinden Stephen McFeely, Hulk’ın entelektüel gelişimiyle çatışmaması adına ekibin bu seçeneği tercih etmediğini açıklamıştı.

Alışıldık yeşil dev böyle bir dövüşe seve seve girecekken karakterin yeni, daha zeki versiyonu duruma daha pragmatik yaklaşırdı. Bu epey mantıklı olsa da Hulk’ın Deli Titan’ı yenmeyi bir kez daha denemesini görmek ilginç olurdu.

Tıpkı Ruffalo gibi pek çok hayran hala Hulk’la Thanos’un Avengers: Endgame’de rövanş maçına çıkması için can atıyor. ‘Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) cani ve hizmetkarlarını kesin olarak yenmek için hayatını feda etti’ hikayesini unutun. Zaman yolculuğunun ve Marvel Sinematik Evreni’ndeki çoklu evrenlerin işin içine girmesiyle bunun gerçekleşebileceği pek çok yol var. Tabii eğer Marvel Stüdyoları isterse.

Lafı geçmişken, Zeki Hulk’ın serideki geleceğinin bilinmezliğini koruduğuna da değinmekte fayda var. Yenilmezler’in başlangıcındaki karakterlerden biri olarak Hulk’ın önüne nelerin çıkacağıyla ilgili fazla haber yok.

Öte yandan Mark Ruffalo geçenlerde rolü Disney+ dizisi She-Hulk’ta tekrar canlandırmak adına ön görüşmelere katıldığını açıklamıştı.

 

Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU