Mark Ruffalo: Endgame’de Iron Man’in öleceğini bilmiyordum

Ruffalo, kendisine verilen senaryoda Tony Stark’ın evleneceğinin yazdığını söyledi

Iron Man’in ölümü Marvel Sinematik Evreni için büyük bir andı. Pek çok Marvel hayranını gözü yaşlı bırakan bu gelişmenin Hulk aktörü Mark Ruffalo’yu da etkilememesi düşünülemez.

We Got This Covered'da yer alan habere göre Şikago’da bir panelde konuşan Ruffalo’ya kimin en iyi süper kahraman performansı sergilediği düşündüğü soruldu. Ruffalo şu cevabı verdi:

Robert. Robert benim kahramanım. Kesinlikle onun Iron Man performansı. Tüm bunlar onunla başladı. Onunla çalışırken her zaman ona hayret ettim. Yani bunu en uzun süre yapan kişi o ve bunu en zarif ve cömert şekilde yaptı. Robert diyeceğim ve öldüğünde kalbim kırılmıştı.

Ruffalo, Avengers: Endgame için kullanılan sahte senaryolara da değinerek, kendisinin de Tony Stark’ın öleceğinden haberi olmadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ruffalo, “Biz evlenecek sanıyorduk. Benim senaryomda böyle yazıyordu” dedi.

2008 yapımı Iron Man’in yıldızı olarak Tony Stark, Marvel Sinematik Evreni’nin yüzü haline gelmişti. Karakterin Avengers: Endgame’deki ölümü, çoğu Marvel hayranı için bir devrin sonu oldu.

Avengers: Endgame, Akademi Ödülleri'nde En İyi Görsel Efekt kategorisinde aday olmuş ancak ödülü 1971 filmine kaptırmıştı.

Film böylece tüm zamanların en çok hasılat getiren filmi rekorunu kırıp da Oscar kazanamayan tek yapım olarak tarihe geçmişti. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU