Jennifer Lopez, Oscar'la ilgili hayal kırıklığının sebebini açıkladı

Oyuncu, aldığı olumlu eleştirilere rağmen, Hustlers'la Akademi Ödülü'ne aday gösterilmemişti

Jennifer Lopez'in yer aldığı Hustlers'ın yönetmen koltuğunda Lorene Scafaria var (Reuters)

Jennifer Lopez, Hustlers'daki performansıyla Oscar'a aday gösterilmeyince hayal kırıklığına uğradığını itiraf etti.

Wall Street'e demir atan New Yorklu bir striptizci ekibinin üyelerini anlatan filmde Lopez, Romana karakterini canlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film, övgü dolu eleştiriler almış, The Independent'ın eleştirmeni Clarisse Loughrey, Lopez'in performansını "olağanüstü" diye nitelendirmişti: "Ekrandaki varlığı, tek bir bakışla ekranı tutuşturan eski Hollywood yıldızlarını anımsatıyor."

Oprah Winfrey'e konuşan Lopez; Kathy Bates (Richard Jewell), Laura Dern (Marriage Story), Scarlett Johansson (Tavşan Jojo), Florence Pugh (Küçük Kadınlar) ve Margot Robbie'nin (Skandal) yarıştığı En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adayları arasına giremeyince verdiği tepkiyi anlattı.

Lopez, "Biraz üzüldüm çünkü çok fazla övgü vardı" dedi ve ekledi:

"Çok fazla makale vardı. Kariyerimde hiç olmadığı kadar çok sayıda iyi yorum aldım ve birçok kişi 'Oscar'a aday gösterilecek. Kesin gösterilecek, gösterilmezse bu delilik' diyordu. (...) Yazılan tüm makaleleri okuyordum ve 'Aman tanrım, bu olabilir mi?' diye düşünüyordum. Sonra da olmadı ve ben 'Ah' dedim. Biraz hayal kırıklığına uğradım.

Winfrey'nin 2020 Vision: Your Life in Focus turnesinde ödüllerle ilgili konuşan Lopez, aday gösterilmeyerek başkalarını da hayal kırıklığına uğrattığını hissettiğini söyledi.

"Ekibimin çoğu yıllardır, 20-25 yıldır benimle birlikte. Bence onlar da epey umutlanmıştı ve bunu istiyordu. Bu yüzden herkesi biraz hayal kırıklığına uğratmış gibi hissettim…" diyen Lopez
 sözlerini şöyle sürdürdü:

İnsanların onayını istediğinizi fark ediyorsunuz. İyi iş çıkardığınızı söylemelerini istiyorsunuz ve fark ettim ki, hayır, buna ihtiyacınız yok. Bu işi sevdiğiniz için yapıyorsunuz. Bana yeterli olduğumu söylemesi için bu ödüle ihtiyacım yok.

Lopez, Hustlers'daki rolüyle Altın Küre, Beyaz Perde Sanatçıları Derneği Ödülleri ve Indie Spirit Ödülleri'nde adaylık kazanmıştı. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalındaki Oscar'ıysa Laura Dern aldı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU