Avengers: Endgame'de aslında hangi Marvel karakteri ölecekti?

Bu, Örümcek Adam'ın devam filminin hikayesini büyük ölçüde değiştirebilirdi

Avengers: Endgame 2019'da vizyona girmişti (Reuters)

Bir Marvel karakterinin, Avengers: Endgame'de aslında ölmesi gerektiği ortaya çıktı.

Infinity War'daki yıkıcı ölümler, gişe rekorları kıran devam filminde tersyüz edilse de Avengers: Endgame iki ana karakter için ölümcül olmuştu - ama neredeyse üç olacaktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stephen Schirle'nin konsept çizimleri (son haline sokulmadan önce filmler, video oyunları, animasyon, çizgi romanlar veya diğer medyalarda kullanılmak üzere bir fikri aktarmak için kullanılan gösterim şekli -ed.n.) Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Nick Fury'nin ölmesi gerektiği yönünde büyük bir açıklama yaptı.

Buna göre Nick Fury, Michael James Shaw tarafından canlandırılan Corvis Glaive adlı kötü karakterle kavgası sırasında aslında öldürülecekti.

Yapımcılar Fury'nin ölümüyle devam etseydi Captain Marvel filmi, Brie Larson'un canlandırdığı Carol Danvers karakteriyle birlikte ana karakter olan Fury'nin yer aldığı son eser olacaktı. 

Fury ayrıca Örümcek Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home) filminde yer almasına rağmen filmin sonunda Tony Stark'ın cenazesinde gördüğümüz karakter aslında şekil değiştiren bir Skrull'dı.

Fury'nin ölümü hakkında fazla şaşkına dönmeyecek yıldızsa Gwyneth Paltrow. Geçen yıl Marvel'in başkanı Kevin Feige, Pepper Potts aktörünün birçok filmde onunla birlikte oynamasına rağmen Samuel Jackson'ın Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olduğuna dair fikri olmadığını söylemişti.

Jackson  geçen yıl The Independent için en sevdiği 4 Marvel filmini sıralamıştı. Bir sonraki Marvel filmi, Karadul (Black Widow) 1 Mayıs'ta vizyona girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: Keremcan Karabatak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU