Daniel Radcliffe yine Harry Potter olarak karşımıza çıkabilir

Oyuncu olası bir teklife kapıyı tümden kapamıyor

Harry Potter serisi 2011 yapımı Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'yle son bulmuştu (IMDb)

Harry Potter serisinin son kitabı çıkalı 10 yıldan epey fazla oldu, son filmin gösterime girmesinin üzerindense neredeyse 10 yıl geçti.

Büyücülük Dünyası’nın ekranlardaki varlığını hala sürdürmesiyle, J.K. Rowling’in Sağ Kalan Çocuk’un hikayesine devam etmesinin vaktinin geldiğini söyleyen çok sayıda takipçi var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’nın hikayeyi tam da olması gerektiği şekilde sonlandırdığını söyleyenler de var. Yine de Daniel Radcliffe ve ekibin geri kalanının rollerine dönmesini görmenin keyifli olmayacağını söylemek son derece zor.

Warner Bros.’un yeni bir film kurguladığı da dahil olmak üzere fısıltılar dolaşırken bunun ne zaman gerçekleştirileceğine dair henüz bir teyit gelmedi.

We Got This Covered’da yer alan habere göre fikrin gerçekleşebileceğiyle ilgili umut veren bir isim de geçenlerde Variety’ye verdiği röportajda dönmeye çok hevesli olmasa da olası bir teklifi geri çevirmeyeceğini söyleyen Radcliffe’in kendisi oldu.

Bir şeylere hayır demekten hoşlanmıyorum ama yapmaya can atacağım bir şey de olmazdı. Bana göre bu filmler hayatlarına devam etti ve biz olmadan da gayet iyi gidiyorlar. İşlerin böyle kalmasını tercih ederim. Şimdiki hayatımı seviyorum. Herhangi bir seriye asla dönmem demiyorum ama kariyerimdeki mevcut esnekliği seviyorum. Bir seriye beni yıllar boyunca bağlayacak kontratlara imza attığım bir duruma gelmek istemiyorum.

Görüldüğü üzere Radcliffe, Harry’i tekrar oynamak konusunda acayip heyecanlı değil ama kapıyı da tümden kapamıyor.

Öte yandan, Warner Bros. işleri resmileştirmeden önce sürprizi kaçırmamak için izlerini gizlemeye çalışıyor da olabilir. Neticede gelecek bir rolle ilgili yalan söyleyen ilk oyuncu Radcliffe olmazdı.

Her durumda Radcliffe’in önünde kesinlikle parlak bir gelecek var. Aksiyon filmi Guns Akimbo şu an gösterime, politik gerilim Escape from Pretoria ise önümüzdeki ay geliyor.

Oyuncunun, bir sonraki Wolverine olarak Hugh Jackman’ın yerini alması için kampanya başlatmış olan Marvel hayranları bile var. Bu gerçekleşmese de söylentiye göre Radcliffe pek çok çizgi roman uyarlaması rolü için aday listelerinde üst sıralarda yer alıyor.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU