İmamoğlu’ndan 33 şehidin ardından ortak mücadele çağrısı

Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaretinde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İdlib’de 33 askerin şehit olmasıyla ilgili olarak olağanüstü bir durum yaşandığını belirterek, ortak mücadele çağrısı yaptı

İlçe belediyelerinin sorunlarını konuşmak üzere 34.’üncü ilçe ziyaretini Beyoğlu Belediyesi’ne yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gündeminde de İdlib’de verilen 33 şehit vardı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız ile Beyoğlu’nun sorunlarına dair yapılacak toplantı öncesinde Yıldız ile birlikte basının karşısına çıkan İmamoğlu, “Hepimizin içi yanıyor” diyerek söze başladı ve devamında şöyle konuştu:

Bütün şehitlerimize hepimiz ağlıyoruz açıkçası. Olağanüstü bir durum yaşanıyor. Olağanüstü bir süreçle iç içeyiz. Umuyorum milletçe bir arada, herkesin bir araya geldiği, bir arada düşünüp, en doğru kararı verdiği şekliyle, ortak mücadeleyle başımızdaki ve etrafımızdaki bütün sıkıntıları bertaraf ederiz. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

İmamoğlu’nun ardından Yıldız da “Rabbim, şehitlerimizin annelerine sabırlar ihsan etsin. Ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu ateş, bütün milletimizin kalbine, gönlüne düştü. Büyük bir acı yaşıyoruz” diye konuştu.

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU