James Bond'un yönetmeni 007'nin 5 yıllık boşlukta ne yaptığını anlattı

Yönetmen ayrıca, kamera arkası özel görüntülerde filmin, karakterin "daha önce söylenmeyen" yönlerini açığa çıkaracağını belirtti

(IMDB)

Yakında vizyona girecek James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'un (No Time to Die) yönetmeni Cary Joji Fukunaga filmde karakterin beş yıllık aradan sonra casus oyununa tekrar girdiğini açıkladı.

2015 yapımı Spectre'deki olaylardan sonra bir kez daha Daniel Craig'in canlandırdığı MI5 süper-casusu emekli olmuştu. Kamera arkası özel görüntülerde Fukunaga, Bond'un aradan geçen zamanda görev dışı olduğunu doğruladı.

Yapımı yazan ve yöneten Fukunaga'ya göre, yeni film Bond karakterinin tam olarak kim olduğunu keşfetmek için “önemli” bir fırsat. 

"O nerede?" diye soran Fukunaga, sözlerine şöyle devam etti:

Beş yıllık emeklilikten sonra neye dönüştü? (…) 00 rolüyle mücadele eden, yaralı bir hayvana benziyor. Dünya değişti. Çatışma kuralları artık eskisi gibi değil. Bu asimetrik savaş çağında casusluk kuralları daha karanlık.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fukunaga ayrıca gizemli karakter hakkında bazı büyük açıklamalarda bulundu ve “Söylenmemiş her şey nihayet söylenecek" diye ekledi.

Ölmek İçin Zaman Yok, Craig'in ikonik karakteri 4. canlandırışı olacak. Ünlü oyuncu, karakteri daha önce canlandıran Sean Connery ve Pierce Brosnan gibi aktörlerin izinden gidiyor. Birçok kişi yeni filmde Bond'un hikayesiyle ilgili daha fazla şey öğreneceğimize dair iddialarda bulunuyordu; Fukunaga'nın yorumları da bunu doğruluyor gibi görünüyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU