Aytuğ Atıcı "Hayallerimi gerçekleştirmek için..." dedi, CHP Genel Başkan aday adaylığını duyurdu

Eski CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37. Olağan Kurultay’ında genel başkanlığa aday adayı olduğunu açıkladı

Fotoğraf: AA

Eski CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, CHP Mersin İl Başkanlığı’nda partisinin 37. Olağan Kurultay’ında genel başkanlığa aday adaylığını açıklamak üzere basın toplantısı düzenledi.

Atıcı, "Hayallerimi gerçekleştirmek ve bu duygularımı Türkiye’nin her noktasına taşımak üzere 28-29 Mart’ta yapacağımız partimizin 37. Kurultayı’nda CHP’nin Genel Başkan aday adayı olarak bütün halkıma seslenmiş bulunuyorum" dedi.
 

atıcı.jpg
Fotoğraf: Aytuğ Atıcı


Yeni bir öykü yazmak için yola çıktığını belirten Atıcı, şunları söyledi: 

Yeni öykü derken, bu yepyeni bir parti kurmak, partiyi tamamen yenilemek anlamında değil. Partimizin ilkeleri, varmak istediği hedefler çok güzel, demokrasi mücadelesi takdire şayan. Bunu daha ileriye götürmek için yeni öyküler yazmamız gerekiyor. Bu öyküyü hep birlikte yazacağız. Bu öykü buram buram demokrasi kokmalıdır. Elbette özgürlük ve eşitlik melodileriyle bezenmelidir. Bu öykünün her satırında adalet duygusu olmalıdır. Bu duyguyu herkes hissetmelidir.

CHP’nin reforma ihtiyacı olduğunu söyleyen Atıcı, “Partililerimiz reformu ciddi bir şekilde istemektedir. Yüksek bir sesle istemektedir. Adeta haykırmaktadır. CHP’de iyiye doğru gelişim, değişim isteği hepimizin kulağını çınlatıyor. Hepimiz bunları duyuyoruz” diye konuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU