BTS, James Corden’ın meşhur “Carpool Karaoke”sine konuk oldu

Dünyaca ünlü Güney Koreli grubun uzun süredir konuk olması beklenen programda grup üyeleri arabada her birlikte şarkı söyledi

Ünlü K-pop grubu BTS, James Corden’in programına konuk oldu. Adele’den Michelle Obama’ya kadar pek çok ünlünün katıldığı programda, konuklar James Corden’la birlikte arabada şarkı söylüyor. 

Yakın zamanda program çekilirken yoldan geçen kullanıcıların paylaştığı görüntülerin ardından James Corden’in gerçekten araba kullanmadığının görülmesi nedeniyle sunucu bir dizi eleştiriyle karşılaşmıştı. Ancak Corden daha sonra yaptığı açıklamayla bölümlerin çoğunda arabayı kendisinin kullandığını söyledi. 

Programın BTS’nin yer aldığı video ve görüntüleri paylaşmasının ardından #BTSCarpoolTONIGHT hashtag’i Twitter gündemine oturdu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yaklaşık 17 dakikalık videoda grup üyelerinin şaşırtıcı pek çok şarkıyı söylediği görülüyor. Videonun sonunda grup üyeleri James Corden’la birlikte bir dans okulunda dans ediyor. 

BTS, 21 Şubat’ta uzun zamandır beklenen Map of the Soul:7 isimli albümlerini yayımlamıştı. Aynı gün yeni albümün “On” isimli ilk şarkısı da paylaşılmıştı. Hem albümlerini hem de single’larını tanıtmak için programa katılan BTS’nin yakın zamanda dünya turuna çıkması bekleniyor. Konserlerin bahar aylarında Güney Kore’de başlaması planlanıyor. 

Map of the Soul:7 albümünün daha önce grup üyelerinin en kişisel hikayelerini yansıttığı ve geçmişlerinden parçalar barındırdığı aktarılmıştı.

Albüm dünya genelinde yaklaşık 4 milyon ön sipariş almıştı. 

 

Independent Türkçe, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU