Fatih Portakal'dan 'FOX yalan haber üretmeyi bıraksın' diyen Erdoğan'a yanıt: Bizi mahkemeye verin, vermiyorsunuz da

Erdoğan FOX TV muhabirinin sorusuna tepki göstermişti

Fotoğraf: Twitter / @FOXhaber

FOX TV Ana Haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal, "FOX önce gazete olsun, yalan haber üretmeyi bıraksın" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

Portakal, "Doğru haber yapıyoruz. Her haberimizin arkasındayız. Yalan diyorsanız bizi mahkemeye verin, vermiyorsunuz" dedi.

Erdoğan, FOX TV muhabirinin, "Libya'da birkaç tane şehit var ifadeniz tartışılıyor” sorusuna, "FOX önce gazete olsun, medya olsun, yalan haber üretmeyi bırakın" diyerek tepki göstermişti.

Haber bülteninde Erdoğan'ın sözlerini hatırlatan ve Erdoğan'ın 11 saniye muhabire yanıt vermediğinin altını çizen Portakal, Erdoğan'a şöyle yanıt verdi:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yalan haber ürettiğimizi söylüyor. Yalan haber yapmıyoruz. Kendi sözü ortada, biz doğru haber yapıyoruz. Mersin'de de Elazığ'da da SGK'da da doğru haber yaptık. Her birinin arkasındayız. Yalan diyorsanız bizi mahkemeye verin, vermiyorsunuz da. Alın işte buradaki haberde Cumhurbaşkanı kendi sözünü söyledi. Biz doğru haber yapmaya devam edeceğiz. Bir gazetemiz yok ama haber kanalı da etkili. Genel Müdürümüze söyleriz, gazete de etkili olabilir bence.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU