Örümcek Adam yıldızı Tom Holland artık Marvel filmlerine dair spoiler vermemekte kararlı

Aktör daha önce bir sohbet programında Yenilmezler'e dair önemli ölümleri ağzından kaçırdığı için hayranları öfkelendirmişti

Tom Holland, Marvel filmlerine dair spoiler verdiği eleştirilerinden kaçınmak için elinden geleni yapıyor.

Örümcek Adam'ı canlandıran oyuncu filmlerdeki önemli sürprizleri ağzından kaçıran birkaç Marvel Sinematik Evreni yıldızından biri ama belli ki geçmiş hatalarından ders almış.

Yeni Pixar filmi Onward'da bir karakteri seslendiren Holland, HeyUGuys'a verdiği röportajda karakterinin Evden Uzak'tadaki (Far From Home) büyük sürprizden sonra üçüncü Örümcek Adam filmindeki hikayesiyle ilgili "her şeyi bildiğini" ama filmin gösterime girmesine kadar dudaklarının mühürlü olduğunu söyledi.

Holland, “Şimdi her şeyi biliyorum" dedi ve ekledi:

İki hafta önce Marvel ve Sony'le beyin fırtınası yaptığımız büyük bir toplantımız oldu ve bütün sırları öğrendim. Ama aynı zamanda şu ana kadar bin tane röportaj da yaptım yani artık bir filmi mahvetmemeyi de biliyorum!

Holland'a getirilen eleştiriler oyuncu The Graham Norton Show'a katıldığı sırada Avengers: Endgame'de önemli bir karakterin ölümünü açıklayınca zirve yapmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söz konusu ayrıntıyı neden açıkladığı anlaşılabilir: Ana hikayedeki önemli bir noktayı doğrudan devam ettiren bir Endgame devam filmi olan Evden Uzakta'nın tanıtımını yapıyordu. Ama bu yine de izleyicilerden gelen öfkeli mesajları engellemedi.

Hulk'ı canlandıran Mark Ruffalo, Avengers hikayesindeki kilit noktalara dair spoiler veren bir diğer Marvel yıldızı. Infinity War'un vizyona girmesinden yaklaşık 9 ay önce Ruffalo, "Sıradakini görene kadar bekleyin, herkes ölüyor" demişti.

War Machine'i canlandıran rol arkadaşı Don Cheadle şok içinde buna tanıklık ederken sadece "Dostum!" diyebilmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kaldırarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU