Organize İşler Sazan Sarmalı’nı 3 günde kaç kişi izledi?

Yeni sinema yasasının ardından vizyona giren ilk Türk filmini 3 günde 923 bin 663 kişi seyretti. Film tüm zamanların en iyi açılışlarından birini yaptı

Organize İşler'in ilk filmi 14 yıl önce vizyona girmiş, 17 milyon TL'nin üzerinde hasılat elde edilmişti.

Türk sinemasının en büyük prodüksiyonlu işlerinden biri olan Organize İşler Sazan Sarmalı, 1 Şubat Cuma günü vizyona girdi ve 3 günde 1 milyona yakın kişi tarafından seyredildi.

Box Office Türkiye'ye ilk sıradan giren film, bin 400 salonda gösteriliyor. 

Yılmaz Erdoğan kendi rekorunu kırdı

Organize İşler Sazan Sarmalı tüm zamanların en iyi 9. açılışını yaparken, Yılmaz Erdoğan da kendi filmleri arasındaki en başarılı açılış performansına imza attı.

Filmin konusu ve kadrosu

Senaristliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Organize İşler Sazan Sarmalı, İstanbul'da geçen dolandırıcılık olaylarını konu ediyor.

Erdoğan'ın başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral, Ezgi Mola, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Okan Çabalar'la başrollerini paylaştığı filmde, Ata Demirer de konuk oyuncu olarak bazı sahnelerde yer alıyor.

Yılmaz Erdoğan'ın kızı Nazlı, eşini dolandıran kişileri bulması için yıllardır küs olduğu babasından yardım istiyor ve olaylar gelişiyor. 

121 dakika süren aksiyon komedi filmi İstanbul'da geçiyor ve Organize İşler 1'de olduğu gibi kentin birbirinden güzel görüntüleri yer buluyor.    

 

 

Yapımcılar ile MARS Group arasında yaşanan bilet gelir dağılımı krizi sebebiyle ocak ayının ilk haftasında seyirci ile buluşması beklenen Organize İşler Sazan Sarmalı'nın vizyon tarihi ertelenmişti.

İlk filmi 2 milyon 600 bini aşkın kişi izledi

Organize İşler'in ilk filmi ise 2005'te vizyona girmiş, 2 milyon 616 bin 660 kişi tarafından izlenerek 17 milyon TL'nin üzerinde hasılat elde etmişti.

 

DAHA FAZLA HABER OKU