Friends özel bölümü öncesi oyuncuların tuhaf fotoğrafları gün yüzüne çıktı

Tanıtım görüntüleri ve dergi çekimleri, oyuncuları bir dizi tuhaf temaya zorladı

Friends oyuncularının katılmak zorunda kaldığı bir dizi garip fotoğraf çekimi, yeniden bir araya gelme haberlerinin ardından tekrar ortaya çıktı.

Yazar Sophie Louise Hall tarafından Twitter'da paylaşılan fotoğraflarda dizinin eski oyuncuları David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow ve Matthew Perry çeşitli saçma pozlar ve senaryolar içinde görünüyor.

 

 

Fotoğraflardan birinde 6 oyuncu dijital yöntemlerle uzatılmış bir ata biniyor. Bir diğerinde, nedendir bilinmez, Vahşi Batı ve burleks karışımı temalı bir dergi çekiminde görünüyorlar.
 


Dizinin hayranları birçok fotoğrafın zayıf Photoshop becerilerinden muzdarip olduğuna işaret etti. Mesela Rachel, Phoebe ve Monica karakterlerinin Ross'u Joey ve Chandler'ın yanından çekmeye çalıştığı fotoğrafta sadece kadınlara Photoshop uygulanmış, bu yüzden fark edilir şekilde erkeklerden daha büyükler.
 


Orijinal oyuncu kadrosuyla resmi bir yeniden bir araya gelmenin nihayet gerçekleşeceği haberi, dizinin hayranları tarafından geniş çapta heyecanla karşılandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow ve Laura Dern'in de aralarında bulunduğu birçok ünlü isim Aniston'un tek seferlik özel bölümün gerçekleşeceğini doğruladığı Instagram gönderisine karşılık verdi.

Program, 6 yıldızın tamamının sitcom'un Burbank, Kaliforniya'daki Warner Bros stüdyosunda yer alan orijinal sesli çekim stüdyosu Stage 24'a döneceği, senaryosuz özel bölüm diye tanımlandı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU