TRT Spor'un "Ersun Yanal istifa etti" iddiasına Yanal ve Fenerbahçe yönetiminden düzeltme: İstifa haberleri gerçeği yansıtmıyor

Galatasaray Kadıköy’de 3-1’lik skorla tarihi bir galibiyet aldı, maçın ardından istifa tartışması yaşandı

Fotoğraf: AA

Galatasaray’ın 21 yıl sonra Kadıköy’de aldığı galibiyetin Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın istifasıyla sonuçlandığı öne sürüldü.

TRT Spor'un haberine göre Yanal, Galatasaray mağlubiyeti sonrasında istifa etti.

Ancak bu habere Yanal ve Fenerbahçe yönetiminden düzeltme geldi.

Yanal, "İstifam söz konusu değil. Sonuna kadar mücadeleye devam" derken  Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, ''İstifa haberleri gerçeği yansıtmıyor" açıklaması yaptı.

Yanal, Skorer'e, Kazak ise NTV Spor'a konuştu ve istifa iddialarını reddettiler.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galatasaray’dan tarihi zafer

Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek tarihi bir galibiyete imza atan Galatasaray, hem sarı-lacivertlileri 20 yılı aşkın süre sonra Kadıköy'de yendi hem de zirvedeki takımlarla puanını eşitledi.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Max Kruse'nin 21. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılı takım, rakibine 40. dakikada Ryan Donk ile karşılık verdi ve maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da daha etkili bir mücadele ortaya koyan Galatasaray, 80. dakikada penaltıdan Radamel Falcao, 90+7. dakikada da Henry Onyekuru'nun kaydettiği gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

 

Independent Türkçe, TRT Spor, Skorer, NTV Spor

DAHA FAZLA HABER OKU