Chris Pratt: Jurassic World 3 serinin Avengers: Endgame’i olacak

Jurassic World 3 yıldızı Chris Pratt, serinin sonunu Avengers: Endgame’le kıyasladı

Pratt, Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda Star-Lord’u canlandırmıştı (Disney/Marvel)

Jurassic World 3 yıldızı Chris Pratt’e göre gelecek film Avengers: Endgame’le epey benzerlik taşıyacak.

Pratt, Hollywood’da iki büyük film serisi, Jurassic World ve Marvel Sinematik Evreni’nde başrol oynama şansına erişmiş az sayıda oyuncudan biri. Pratt, Jurassic World filmlerinde, filmin baş karakterlerinden, dinozor eğitmeni Owen Grady’yi canlandırıyor. Jurassic World, 90’larda başlayan orijinal Jurassic Park filmlerinin devam üçlemesi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu Avengers: Endgame ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nda (Avengers: Infinity War) da Star-Lord’u canlandırmıştı. Bu da onu Jurassic Park ve Marvel Sinematik Evreni’ni en iyi şekilde karşılaştırabilecek kişilerden biri yapıyor.

Son iki Avengers filmi, bir-iki sahneliğine de olsa Infinity Saga’daki tüm karakterlerin geri gelişine zemin olmuştu. Screen Rant'ta yer alan habere göre Jurassic Park filmlerinin şimdilik finali olacak Jurassic World 3 de benzer bir yaklaşımı benimseyecek.

En son Jurassic Park III’te gördüğümüz Laura Dern ve Dr. Ellie Sattler geri gelecek. Daha önce Jurassic World: Yıkılmış Krallık’da (Fallen Kingdom) da yer almış olan Jeff Goldblum, Dr. Ian Malcolm’ı tekrar canlandıracak. Buna ek olarak Sam Neill’ın Dr. Alan Grant olarak dönmesi filmin orijinal üçlüsünü tamamlayacak.

Geri gelecek karakterlerin sayısına bakıldığında Jurassic World’ü Avengers: Endgame’le kıyaslamak mantıklı görünüyor. Geçenlerde The Ellen DeGeneres Show’da katılan Pratt, Jurassic Park finaliyle ilgili şunları söyledi:

Herkes dönüyor. Film neredeyse herkesi dahil ediyor. Belki sürprizi mahvettim ama umrumda değil. Orijinal Jurassic Park oyuncu kadrosunun tamamı geri geliyor. Verdiği his Endgame’in Marvel’da yaptığına benzer bir şey olacak.

Oyuncu gelecek filmi, yine Avengers: Endgame’le bir başka ortak nokta olarak “devasa” şeklinde niteledi.

Jurassic Park üçlemesindeki karakterleri geri getirmenin yanı sıra film yalnızca Jurassic World filmlerinde bulunmuş, Bryce Dallas Howard’ın canlandırdığı Claire Dearing gibi karakterleri de unutmayacak.

Jake Johnson ve Omar Sy’ın karakterleri de Jurassic World 3’te geri gelecek. Oyuncular sırasıyla Lowery Cruthersand ve Barry’yi canlandırıyor.
 

Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU