Bursaspor taraftarlarını taşıyan otobüs, deplasman yolunda kaza yaptı

Takımlarının BB Erzurumspor ile oynayacağı maç için şehre gitmeye çalışan taraftarları taşıyan otobüsün Erzurum yolunda kaza yaptığı bildirildi

Fotoğraf: @huseyinunes

TFF 1. Lig'in 23. haftasında oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında, takımlarını desteklemek için şehre gelen Bursalı taraftarların içinde bulunduğu otobüs, Aşkale ilçesi yakınlarında devrildi.

Kazada yoldan çıkan bir otobüsün devrildiği, 2 Bursaspor taraftarının hafif yaralandığı öğrenildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, kaza haberini alır almaz olay yerinde bulunan arkadaşlarıyla irtibata geçtiklerini ve endişelenecek bir durum olmadığını bildirdi.

Mestan, kazada yaralanan olmadığı bilgisini aldıklarını ifade ederek, "Taraftarlarımız ve aileleri merak etmesinler, hepsinin durumu iyi. Zaten çok az bir yol kalmıştı taraftarlarımızın gideceği yere varmasına. Kaza yerine başka otobüs gönderdik, taraftarlarımızı o otobüslerle gidecekleri yerlere ulaştıracağız. Hepimize geçmiş olsun" şeklinde konuştu. 

Bursaspor Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yayınlanan geçmiş olsun mesajında, şu ifadelere yer verildi:

Takımımızın Erzurum deplasmanında oynayacağı maç için Bursa’dan Erzurum’a hareket eden taraftarlarımızın bulunduğu otobüsün Aşkale’de yoldan çıkarak devrildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaralanan taraftarlarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

 

Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş de kaza fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşarak, "Bugün oynayacağımız müsabaka için Erzurum’a gelirken Aşkale’de kaza yapan Bursaspor taraftarlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Süreci takip ediyoruz. Çok şükür önemli bir şeyleri yok. Sağ salim Erzurum’a gelmeleri için kardeşlerimizin yardımcısı olacağız" açıklamasında bulundu.  

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU