Marvel’ın oyuncu arayışı Avengers'ın yeni üyesini ortaya çıkardı

Haber, Marvel Sinematik Evreni patronu Kevin Feige'nin verdiği önceki ipuclarıyla uyuyor

Marvel tarafından yapıldığı konuşulan yeni oyuncu arayışı, bir sonraki Avengers filmine yeni bir ana karakterin katılacağı konusunda büyük bir ipucu verdi.

Şirket, detaylar ara sıra dedikodu sitelerine sızsa da Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğine dair çoğu planıyla ilgili hep ağzı sıkı oldu.

Marvel Sinematik Evreni'nin dört bir yanından karakterleri bir araya getirecek iddialı bir ortak seri olan Avengers filmlerinin geleceği hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak, theilluminerdi.com yaklaşmakta olan Disney+ dizisi She-Hulk için apaçık bir oyuncu arayışını sızdırdı.

She-Hulk; WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Marvel's What If...?, Hawkeye, Bayan Marvel ve Moon Knight gibi diziye uyarlanan birkaç Marvel yapımından biri.

Belirtilene göre herhangi bir ırktan 26 ve 34 yaşları arası bir aktris aranıyor. Dahası, bu oyuncu arayışının Bruce Banner'ın süper kahraman She-Hulk olan kuzeni Jennifer Walters'ın karakteri hakkında ayrıntılar verdiği söyleniyor.

Walters'ın “Avengers'ın gelecekteki bir üyesi” olacağı özellikle belirtiliyor. Bu da onu televizyondan sinemaya transfer olan ilk Marvel Sinematik Evreni karakteri yapıyor.

Söylenti, Marvel patronu Kevin Feige'in She-Hulk'un Marvel Sinematik Evreni filmlerinde görüneceğini doğruladığı önceki yorumlarla uyuşuyor ama Feige bunun bir Avengers olarak mı yoksa başka şekilde mi olacağını söylemeyi reddetmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU