Stranger Things yıldızından 16. yaşına özel mesaj: Cinselleştirilmek ve hakarete uğramak hayal kırıklığı yaşattı

Eleven’ı canlandıran oyuncu, “Biz çocukların büyüyüp başarıya ulaşması için dünyamızın nezakete ve desteğe ihtiyacı var” dedi

Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown 16. yaş gününde Instagram’dan yaptığı bir paylaşımda yıllar içinde maruz kaldığı cinselleştirilmeye dair konuştu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 has felt like a long time coming. i feel like change needs to happen for not only this generation but the next. our world needs kindness and support in order for us children to grow and succeed. the last few years haven't been easy, I'll admit that. there are moments i get frustrated from the inaccuracy, inappropriate comments, sexualization, and unnecessary insults that ultimately have resulted in pain and insecurity for me. but not ever will i be defeated. ill continue doing what i love and spreading the message in order to make change. let's focus on what needs changing and I hope this video informs you on the things that go on behind the scenes of the headlines and flashing lights. dont worry I'll always find a way to smile ;) leggo 16 ♡.

mills (@milliebobbybrown)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Netflix’in popüler dizisinde 12 yaşından bu yana Eleven’ı canlandıran oyuncu çarşamba günü (19 Şubat) arka planda Justin Bieber’ın yeni şarkısı Changes’in çaldığı, şöhrete yükselişinin görüntülerini içeren bir video paylaştı.

Bobby Brown paylaşımda şunları yazdı:

16 yaşına gelmek çok uzun sürmüş gibi hissediyorum. Öyle hissediyorum ki değişim sadece bu nesil için değil gelecek nesil için de olmalı. Biz çocukların büyüyüp başarıya ulaşması için dünyamızın nezakete ve desteğe ihtiyacı var. Son birkaç yıl kolay olmadı. Bunu kabul ediyorum. Sonunda bende acı ve güvensizliğine neden olan yanlış ve uygunsuz yorumlar, cinselleştirilmek ve gereksiz hakaretler nedeniyle hayal kırıklığına uğradığım anlar oldu.

Brown şunları ekledi:

Ama asla yenilmeyeceğim. Sevdiğim şeyi yapmaya, değişimi yapmak için mesajı yaymaya devam edeceğim. Haydi değişim için ne gerektiğine odaklanalım ve umuyorum ki bu video manşetlerin ve parlak ışıkların ardında nelerin olduğu hakkında sizi bilgilendirir. Merak etmeyin gülümsemenin her zaman bir yolunu bulacağım ;) Gelsin bakalım 16.

Bobby Brown, Stranger Things’teki performansıyla 13 yaşında kısa listeye kaldığında Emmy tarihindeki en genç adaylardan biri oldu.

Netflix yakın zamanda Stranger Things 4. sezonun fragmanını yayımladı. 4. sezonda David Harbour’un canlandırdığı Hopper karakterine ne olduğuna dair gizem cevap bulacakmış gibi görünüyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU