Efsane oyuncuyu terk eden sevgilisi: Yaşlı bir adamla birliktelik Al Pacino da olsa zor

Oyuncu Dohan, “çok yaşlı bir adamla birliktelik zor” dedi

Al Pacino ve kız arkadaşı Meital Dohan, 39 yıllık yaş farkı nedeniyle ilişkilerini sonlandırdı (FILMMAGIC)

Oyuncu Meital Dohan, 39 yıllık yaş farkı nedeniyle Al Pacino'yla ilişkisini sonlandırdığını açıkladı.

İsrail’in Lalsha dergisine konuşan 40 yaşındaki Dohan, 79 yaşındaki oyuncunun Oscar törenine yalnız katılması sonrası dolaşan söylentilerin ardından ilişkilerini sonlandırdıklarını doğruladı.

The Times of Israel’e göre, Dohan dergiye şunları söyledi:

Çok yaşlı bir adamla birliktelik Al Pacino da olsa zor. Yaş farkı zor, evet. İnkar etmeye çalıştım fakat o, dürüst olmak gerekirse, zaten yaşlı bir adam. Yani tüm aşkıma rağmen, bu ilişki sürmedi.

İsrailli oyuncu ayrıca Baba (Godfather) filminin yıldızıyla ilişkisinin parayla veya pahalı hediyelerle ilgili olmadığını da belirtti.

Pacino’yu hatırlatacak hediyelerin olup olmadığına ilişkin soru üzerine Dohan, “Bana sadece çiçek aldı” dedi ve “Onun para harcamayı sevmediğini kibarca nasıl söyleyebilirim?” diye ekledi.

İlişkilerinin sonlanmasına rağmen Pacino’yla arkadaş kalabilmeyi umduğunu söyleyen Weeds dizisi oyuncusu, “onun mirasının parçası olmanın bir onur” olduğunu kaydetti.

Dohan, “Onunla kavga ettim ve yakın zamanda onu terk ettim. Fakat tabii ki onu gerçekten seviyorum ve takdir ediyorum. Bana ihtiyaç duyduğunda orada olmaktan ve mirasının bir parçası olmaktan mutluluk duydum. Bu benim için bir onur. Aramızdaki bu ilişkiden memnunum ve umarım iyi arkadaş kalırız” ifadesini kullandı.

Dohan ve Pacino, Hollywood’da bir etkinliğin ardından yapılan partide tanıştıktan sonra ilk kez 2018’de çıkmaya başladı.

Pacino’nun önceki ilişkilerinden üç çocuğu bulunuyor. Çocuklarından ikisi 1996'dan 2003'e kadar birlikte olduğu oyuncu Beverly D’Angelo’dan.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU