Justin Bieber ağlarken çekilen fotoğrafları hakkında konuştu: İnsan olmama ve gözyaşı dökmeme izin yok

Şarkıcı, fotoğrafların çekildiği sırada “sadece çırpındığını” hatırladığını söyledi

Justin Bieber internette çokça yayılan, ağlarken çekilen fotoğrafları hakkında konuştu (The Mega Agency)

Şarkıcı Justin Bieber, 2018’de sokakta ağlarken çekilen paparazzi fotoğrafları hakkında konuştu. Bieber, “sadece normal bir insan olduğunu ve ağladığını” söyledi.

Bieber, YouTube Originals’daki belgesel dizisi Justin Bieber: Seasons’ın 9. bölümünde internette çokça yayılan fotoğraflarına değindi.

Yummy adlı şarkıyı seslendiren Bieber'ın, Ağustos 2018’de çekilen fotoğraflarda New York’a yolculuk esnasındayken ağladığı ve şimdiki eşi Hailey Baldwin'in onu teselli ettiği ve elini tuttuğu görülüyor. Fotoğraflar hayranlarının, çiftin ilişkilerinde sorun yaşadığı spekülasyonlarına neden olmuştu.

Fakat Bieber o zamandan bu yana fotoğrafların “bunalmış” hissetmenin ve bu hislere “normal bir insan” gibi ağlayarak tepki göstermesinin sonucu olduğunu söylemişti.

People dergisine göre, belgeselinin son bölümünde Bieber, “Ben sadece normal bir insanım ve ağlıyorum. Medyaya ve internete baktığımda insanlar, ‘Justin üzgün, Justin neden üzgün?’ deyip duruyor. Sanki bana üzgün olma hakkı tanımıyorlarmış gibi. İnsan olmama ve gözyaşı dökmeme izin yok” dedi.

25 yaşındaki şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Her gün kız arkadaşlarıyla veya eşleriyle ya da anneleriyle dertleşen birçok insan var ve bu kişilerin ağladığını biliyor musunuz? Fakat onları kameralar çekmiyor. Dolayısıyla insanlar, ‘O iyi mi, sinirsel çöküntü mü yaşıyor?’ diye soruyor. Ben sadece duygusalım ve bu bir sorun değil.

Bieber, fotoğraflara baktığında, o zamanki nişanlısıyla belirli şeylerde iletişim kuramadığı için sadece “çırpındığını” ve “duygusal açıdan bunalmış” hissettiğini hatırlıyor.

Bieber, “Duygusal olarak sadece bunalmış olduğumu ve onunla konuştuğumu, belirli şeylerde nasıl iletişim kuracağımı bilmediğimi ve biraz sinirli hissettiğimi hatırlıyorum. Hayatımda çok şey oldu ve bu da hayatımda çok bunaldığım bir andı” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Belgeselin bu bölümünde Bieber’ın, sağlık koçu Dr. Buzz Mingin’in tavsiye ettiği “havening” adlı teknikle stresini yönetmede kullandığı püf noktasına da değiniliyor.

Dr. Mingin’e göre, havening “beyninizde kendinizi iyi hissettiren kimyasalları istenildiğinde artıran psikosensör bir teknik” ve Baldwin bu tekniği “kendini yatıştırıcı bir şey” diye tanımlıyor.

Model, “Herkes bilmeden kendi havening tarzına sahip. Bu küçük bir çocukken kendini yatıştırmak için baş parmağını emmek gibi. Gerçekten stresli olduğunuzu hissetmeye başladığınızda veya sakinliğinizi korumak istediğinizde, neredeyse çocukken uyumanız için annenizin sırtınızı ovuşturması gibi ve bu dünyadaki en iyi his. Bunu kendiniz için yapmanızın haricinde, bunun gibi bir şey” dedi.

Bieber için havening tekniği sürekli başını ve yüzünü ovuşturmasından ibaret.

Dr. Mingin’e göre, Bieber zihin sağlığını bu tekniğin yanı sıra “etrafında biçimlendirilen, düzenlenen, öngörülebilir bir çevreyle” koruyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU