Prens Harry ve Meghan Markle, Megxit'ten sonra ilk kez birlikte görüntülendi

Çiftin çocukları Archie’nin yanlarında olmadığı görüldü

Yakın zamana kadar Birleşik Krallık'ta kraliyet ailesinin gözde çifti olarak görülen ikili, valizlerini kendileri taşıdı (Daily Mail)

Birleşik Krallık’ta kraliyet unvanlarını terk eden Prens Harry ile eşi Meghan Markle, aldıkları kararın ardından ilk kez birlikte görüntülendi.

Çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ABD üzerinden bir yolcu uçağıyla Kanada’ya varışları kameralara yansıdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail muhabirlerinin çektiği özel görüntülerde, Harry ve Meghan Markle’ın valizlerini kendilerinin taşıdığı görülürken, bebekleri Archie’yi beraberlerinde götürmemiş olmaları dikkati çekti.

18 Ocak’ta Kraliyet ailesinden yapılan yazılı açıklamada, aile içinde yapılan görüşmeler sonucunda varılan anlaşmayla Harry ile Meghan'ın aile üyesi olarak resmi görevlerini bırakacakları ve kraliyete ait unvanlarını kullanmayacakları duyurulmuştu.

 

uçak.png
(Daily Mail)

 

Anlaşmaya göre bundan sonraki hayatlarında kamu kaynaklarını kullanmayacakları belirtilen çiftin Birleşik Krallık’ta kullanmaya devam edecekleri Frogmore Cottage adıyla bilinen kraliyete ait ikametgahlarının renovasyonu için yapılan masrafları da geri ödeyeceği bildirilmişti.

Unvanlarını terk etmeden önce Sussex Dükü ve Düşesi olarak bilinen çift, Kraliyet ailesini sarsan ayrılık kararından bu yana ABD’de bulunuyordu.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, AA

DAHA FAZLA HABER OKU