R&B yıldızı Daley'den BTS hayranlarını heyecanlandıran mesaj

Jin’in bir hayran hesabı ve DALEY arasında Twitter’da gerçekleşen bir yazışma hayranları umutlandırdı

BTS üyeleri Central Park'ta, Mayıs, 2015 (Reuters)

Aslında her şey 2014’teki bir olayı anlatan tweet’le başladı.

BTS’in sevilen üyelerinden Jin için açılan bir hayran hesabı, 2014’te Jin’in verdiği bir röportajdan bahsetti. JIN Crave (@JinCrave) adlı hesaba göre o röportajda Jin’e “nasıl bir şarkıcı olmak istediği” sorulmuştu.

Allkpop’un aktardığına göre Jin buna cevaben Britanyalı R&B şarkıcısı Daley’in ismini vermiş, dinleyicileri sakinleştiren, pürüssüz ve tatlı bir sesi olduğunu söylemişti.

2019’da yapılan bu paylaşım, BTS hayranlarının dikkatinden kaçmamış ve binden fazla yorum almıştı.

Kullanıcılardan biri, “Bunu zaten başardın Jin. Sesin bize huzur veriyor. Şarkı ne olursa olsun, sesinin rengi her şeyi veriyor” demişti.

 

 

Bir başka kullanıcı ise “Bu tweet’i okuduktan hemen sonra Daley dinlemeye başladım ve Jin'in ondan ilham aldığını söyleyebilirim” diye yazmıştı.
 

 

Sonunda Delay’in kendisi de yorumcular arasına katılmış, “Bunu duyduğuma sevindim!” demişti. Ancak Delay bir sene sonra yeniden bu tweet’i hatırladı ve yeni şarkısını BTS hayranlarıyla paylaştı.

“Jin bunu beğenir miydi, merak ediyorum” diye yazan Delay, “BTS’nin tarzından farklı ama ruhu onun sesine uygun. Siz ne düşünüyorsunuz?" diye sordu.

 

 

Delay’in bu son tweeti, BTS hayranlarını olası bir işbirliğine dair umutlandırdı. Hayranlardan biri “Aman tanrım! Onunla mutlaka iletişime geçmelisiniz” derken bir diğeriyse “Evetttt, Lütfen yapın bu işi!” diye yazdı.

Bir diğer hayran da “Jin'in derin, zengin sesi ve güzel tonu sizinle uyumlu. Lütfen Jin’le işbirliği yapın" dedi.

 

 

ARMY’ler Delay ve Jin arasında olası bir işbirliği için epey istekli görünüyor.

 

Independent Türkçe, Allkpop

DAHA FAZLA HABER OKU