Beklediği yoldan Trabzonspor otobüsü geçmedi ama hayalleri gerçek oldu

Trabzonspor'un otobüsünü kar ve soğuk havaya aldırış etmeden saatlerce bekleyerek sosyal medyada gündem olan bordo-mavili taraftar Numan Kaya, futbolcularla buluştu

Fotoğraf: İHA

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde yaşayan Numan Kaya, taraftarı olduğu Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası maçı için Kelkit’ten geçeceğini duydu. Kaya bunun üzerine kar ve soğuk hacaya aldırmadan yola çıkarak Trabzonspor otobüsünün geçmesini bekledi. O anlar Numan’ın ablası Şeymanur Kaya tarafından fotoğraflanarak sosyal medyada paylaşıldı.

Şeymanur Kaya mesajında şu ifadeleri kullandı:

Erzurumspor ile maçı olan Trabzonspor'un otobüsünün bizim evin önünden geçeceğini öğrenen kardeşim bir saattir soğukta dışarıda el sallamak için bekliyor. Böyle de seviliyorsun işte Trabzonspor

 

Birçok futbolsever tarafından beğenilen fotoğraflar, Numan’ın hayalinin gerçek olmasını da sağladı.

Paylaşımı gören bordo-mavili takımın file bekçisi Uğurcan Çakır, o fotoğrafı paylaşarak, "Güzel yürekli kardeşim, tüm takımımızın imzaladığı formanı hazırlıyoruz. Çok duygulandırdın bizi" ifadeleriyle Numan'ı davet etti.

Davet üzerine Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen Numan Kaya, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ve futbolcularla buluştu. Bordo-mavili oyuncularla fotoğraf çektiren Numan Kaya, futbolcuların imzaladığı formasını Uğurcan'ın elinden aldı.

AW938080_06.jpg
Fotoğraf: İHA

 

En azından otobüsü görürüm


Futbolcularla buluştuğu için çok mutlu olduğu belirten Numan Kaya şunları söyledi:

Erzurum'a giderken Kelkit'ten kesin geçerler dedim. En azından otobüsü görüyüm dedim. Belki oyuncuları da görme şansı olur diye düşündüm. Sonra ablam 'Uğurcan Çakır sana gönderme yapmış' dedi, şaşırdım. Uğurcan Çakır'ın duyacağı kadar bu yayıldı mı dedim.

Boş yere beklemiş

Fotoğrafını paylaşarak kardeşinin bordo-mavili oyuncularla buluşmasını sağlayan Şeymanur Kaya ise o anları şu sözlerle anlattı:

Aşağı ineceği zamanı biliyordum. Hasta olur diye ben de, annem de izin vermedi. Benim için o gün normal bir gündü ama Numan için öyle değilmiş. Bağırarak bir şamata ile içeriye girdi. Trabzonspor'un otobüsü Torul'daymış, 'Kesinlikle buradan geçer' dedi. 'Denk gelmen mümkün değil' dedim. Kardeşim yola insin de fotoğraf çekiyim diye hiç düşünmedim. Aşağıya indi pencereden bir baktım hem duygulandım hem de komik geldi. Sonra eve geldi, 'Gördün mü?' dedim. 'Yok göremedim Bayburt'tan geçmişler' dedi.

Trabzonspor Kulubü de Numan ve futbolcuların buluşmasını attığı bir takipçileri ile paylaştı. 

Independent Türkçe, İHA

DAHA FAZLA HABER OKU