HDP Van Milletvekili Sarısaç, kendisini takip eden aracı görüntüledi

Halkların Demokratik Partisi Van Milletvekili Murat Sarısaç, günlerdir kendisini takip eden plakasız aracı görüntüledi. Sarısaç kimlik göstermeyen bu kişilerin yanındaki HDP PM Üyesi Yunus Durdu’yu alarak bir araca bindirip götürdüklerini söyledi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van Milletvekili Murat Sarısaç, kendisini günlerdir takip eden plakasız bir aracı oturduğu evin önünde görünce, araçtaki kişilere kim olduğunu sordu. 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan HDP’li Sarısaç, plakasız araçlarla günlerdir takip edildiklerini kaydetti.

Kendisini takip ettiklerini belirten kişilerin bulunduğu aracı kaydeden Sarısaç, son olarak bu sabah evden çıktıkları sırada oturdukları sitede aynı aracı gördüklerini belirtti. 

Görüntü çekmeye başladıktan sonra aracın uzaklaştığını ve bir süre sonra aynı aracın önlerini kestiğini aktaran Sarısaç, kendisini takip eden kişilerin kim olduğunu veya emniyetten olup olmadıklarını da bilmediğini ifade etti.

 

Sarısaç, Twitter hesabın şu paylaşımda bulundu:

“Bir kaç gündür beni takip eden plakasız bir araç bugünde oturduğum sitenin bahçesinde bekliyordu kim olduklarını sordum hakaretle karşılık verdiler sonrasında da aracımın önünü kesip PM üyemiz Yunus Durdu’yu zorla araçtan aldılar şimdide aynı kişiler evimin önünde dolaşıyorlar.”
 

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU