Hugh Jackman'dan hayranını şaşkına çeviren Wolverine sürprizi

Görüntüde Hugh Jackman bir X-Men hayranının isteği üzerine Wolverine’in öfkeli haline bürünüyor

Aktör 2017 yapımı Logan'la Wolverine kariyerini sonlandırmıştı (IMDb)

Hugh Jackman bir konser sırasında bir X-Men hayranının isteği üzerine Wolverine’in öfkeli haline bürünürken görüntülendi.

Oyuncu, karakterle serüvenini James Mangold’un 2017 tarihli Logan’ıyla sonlandırana dek adamantium pençeli mutantı 17 yıl boyunca canlandırmıştı. Hem izleyici ve eleştirmen yorumları hem de gişe performansıyla büyük başarı yakalayan filmin senaryosu Oscar adaylığı almış ve National Board of Review’da yılın en iyi filmleri arasına girmişti.

Jackman’ın X-Men filmleri kariyerine noktayı mükemmel şekilde koyan film, Wolverine’in Jackman’ın oynadığı versiyonunun da hak ettiği jübile olmuştu. 

Screen Rant'ta yer alan habere göre Jackman, turnesi kapsamında geçen sonbahardaki gösterilerinden birinde X-Men hayranı Taylor Van Engen’ın isteği üzerine adeta Wolverine’e dönüştü.

 

Gösterinin dans kısmını tamamladıktan sonra Jackman, sahne önünde duran Engen’ın yanına gitti ve öfkeli mutant Wolverine karakterine bürünüp birkaç poz verdi hatta Engen’in telefonunu alıp tepkisini yakalayan fotoğraflar çekti. 

Jackman, Wolverine rolü veya sevilen müzikal Muhteşem Showman (The Greatest Showman on Earth - 2017) gibi özel yapımları olsun, hayranlarının desteğine her zaman nezaketle karşılık verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu video, oyuncunun hayranlarına duyduğu minneti bir çırpıda göstermeye ne kadar istekli olduğunun yalnızca bir başka göstergesi. Karakteri oynama süresiyle Guiness Dünya Rekoru kıran aktörün Wolverine’i ne denli rahatlıkla canlandırdığını söylemeye gerek bile yok.

X-Men serisinin tamamının, Disney’in Fox’u satın almasıyla birkaç yıl içinde Marvel Sinematik Evreni’ne dönmesi bekleniyor ama bunun çok yakında gerçekleşmeyecek olması muhtemelen en iyisi.

Bu video, Jackman’ın Wolverine rolünün hafızalarda hala taze olduğunu gösteriyor. Başka bir oyuncunun, Jackman’ın X-Men rolünden emekli olmasından bu kadar kısa süre sonra onun yerine geçmesi zor gibi görünüyor.

Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU