İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Ali Koç'a: Siyaset mi yapmak istiyor yoksa Fenerbahçe'ye kulüp başkanlığı mı?

Trabzonspor'un eski başkanlarından Hacıosmanoğlu, yayınladığı videoda Fenerbahçe Başkanı Koç'a yüklendi. Hacıosmanoğlu, "Aziz Yıldırım'da meziyet vardı, kendisinde meziyet yok. Aziz Yıldırım'da yürek vardı, kendisinde yürek yok" dedi

İbrahim Hacıosmanoğlu / Fotoğraf: AA

Trabzonspor Kulübü'nde 2013-2015 yılları arasında başkanlık yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, yayınladığı video ile Fenerbahçe Kulübü'nün başkanı Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.

"Siyaset mi yapmak istiyor yoksa Fenerbahçe'ye kulüp başkanlığı mı yapmak istiyor" diye soran Hacıosmanoğlu, "Onu da anlayamadım. Eğer yüreği varsa Cem Uzan gibi parti kurup siyaset yapsın" dedi. 

Hacıosmanoğlu, Ali Koç'un Aziz Yıldırımdan sonra başkanlığa seçildiğini hatırlatarak, "Aziz Yıldırım'da meziyet vardı, kendisinde meziyet yok. Aziz Yıldırım'da yürek vardı, kendisinde yürek yok. Aziz Yıldırım birine bir şey söylerken adını söylerek konuşurdu, bu arkadaşta cesaret de yok" şeklinde konuştu.

Koç'un Aziz Yıldırım döneminde yöneticilik yaparken ailesinin kendisine futboldan uzaklaşmasını istediğini tahmin ettiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Sonra yine aile kararı ile Fenerbahçe Başkanlığı'na aday oldu. Herhalde Fenerbahçe camiasını kullanmak bunlara kolay geliyor. Kendi menfaatleri adına kendi grubunu siyasete güçlü durmak için aile kararı ile başkan oldu. Ona da bir şey demiyoruz" iddiasında bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz ocak ayında da Koç'u hedef alarak, "Şampiyon olamayız' endişesiyle kirli oyunlara başladılar. Neymiş Trabzonspor sırtını devlete dayamış. Bu ülkede spor kulübü olarak da devletten faydalanan sizlersiniz grup olarak da bu devleti sömüren grupların başında gelirsiniz. Dünyayı yöneten emperyalist güçleri bir ahtapot olarak düşünün. Siz de o ahtapotun ya kolu ya da bacağısınız bu ülkede. Bu güçlerin gövdesini oluşturduğu ahtapotun her ülkede kolları var. Siz oradan almış olduğunuz güçle bu ülkede kirli oyunlarınızla manşet attırıp iktidar değiştirdiniz ama herhalde gücünüzü kaybettiniz ki öyle görünüyor. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, dünyadaki emperyalist güçlerin nasıl ezberini bozduysa sizin de ezberinizin bozulduğu anlaşılıyor. Bu oyunları yapamıyorsunuz ama küçük kaldığınız için küçük oyunlarla kazanmayı düşünüyorsunuz" açıklamasında bulunmuştu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU