Stranger Things 4. sezon: Hopper'ın kaderi nihayet belli oldu

Netflix dizinin hayranlarını şaşırtmaya çalışıyor olabilir

Stranger Things hayranları ana oyuncu kadrosundan birinin isminin gelecek sezonda yer almadığını fark etti.

4. sezonun çekimleri sürerken hayranlar üçüncü sezon finalinde ölmüş gibi görünen David Harbour'un canlandırdığı Indiana Hawkinsli polis şefi Jim Hopper'ın geri gelmesini umuyordu.

Söz konusu sahnede Hopper, Eleven (Millie Bobby Brown) dahil diğer karakterlerin Rus casusların yönettiği bir tesisten kaçabilmesi için kendisini feda ediyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu olay sonrasında Hopper'ın bir geçit aracılığıyla Upside Down'a kaçtığı ve gelecek sezonun çoğunu orada sıkışmış olarak geçireceği veya Ruslar tarafından yakalandığı teorileri ortaya atıldı.

Bu teoriyi güçlendiren hadiseler arasında jenerik sonrasında "Amerikalı" diye gizemli bir karakterden bahsedilmesi de yer alıyor. Bazılarıysa bu kişinin birinci sezondaki kötü karakterlerden birinin dönüşüne işaret edebileceğine inanıyor.

Öte yandan IMDb'nin Harbour'u 4. sezonda rol alanlar arasında listelemediğinin anlaşılmasıyla işler iyice karıştı.

Dikkatli bir Reddit kullanıcısı Harbour'un eksikliğine dikkat çekerek, "Her oyuncunun isminin sağında bulunan bölüm rehberine tıklarsanız, açılan menü tüm çocuklar ve büyük 'çocuklar' Steve (Joe Keery), Nancy (Natalia Dyer), Jonathan (Charlie Heaton), Robin (Maya Hawke) için Stranger Things 4. sezonun ilk birkaç bölümünü gösterir" diye yazarak bu eksikliğe dikkat çekti.

Winona Ryder listede bulunuyor ki bu Harbour'un yokluğunu daha da dikkat çekici hale getiriyor. 

Film ve televizyon dizilerinin oyuncu kadrosu söz konusu olduğunda IMDb'nin insanların sandığı kadar güvenilir olmadığını belirtmekte yarar var. Öte yandan Harbour'un ismini tanıtım materyalinden kasten çıkarmak, Netflix dizisinin sondan bir önceki sezonundaki büyük bir dönüşle insanları şaşırtmak bakımından akıllıca bir yöntem olurdu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU