BTS hayranlarını üzen ölüm: Go Soo Jung 25 yaşında hayatını kaybetti

Oyuncu grubun 2017 tarihli With Seoul klibinde rol almıştı

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS’in 2017’deki video klibi With Seoul’da rol alan Güney Koreli aktris Go Soo Jung 25 yaşında yaşamını yitirdi.

Oyuncunun menajerlik şirketi Story J Company’nin Instagram’daki paylaşımında, “Birkaç gün önce aktris Go Soo Jung bu dünyaya elveda dedi ve gökyüzünde parıldayan bir yıldız oldu. Aktris Go Soo Jung ve onun dünyayı aydınlatan ışıldayan gülümsemesini hep hatırlayacağız. Huzur içinde yatsın” ifadeleri yer aldı.

Newsweek’te yer alan habere göre kronik bir hastalık sebebiyle öldüğü belirtilen Go Soo Jung için 9 Şubat’ta cenaze töreni düzenlendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Go Soo Jung ilk büyük çıkışını dram türündeki Kore dizisi Goblin’le 2016’da yapmıştı. Oyuncu daha sonra Solomon’s Perjury adlı bir diğer dizide rol almıştı.

Go Soo Jung, dünyaca ünlü K-pop grubu BTS’in 2017’de With Seoul şarkısı için çektiği klipte de oynamıştı.

Go Soo Jung’un ölüm haberinin ardından hayranlar sosyal medya paylaşımlarıyla oyuncunun ailesi ve dostlarına başsağlığı diledi.

Bir kişi, “Huzur içinde yat genç oyuncu Go Soo Jung. Ailesine ve sevdiklerine tüm sevgilerimi ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum” derken bir başka kullanıcıysa, “Güzel gülüşünü daima hatırlayacağız. Verdiğin mutluluk için teşekkürler” diye yazdı.

Bir başka kişi de, “Go Soo Jung, BTS’in With Seoul klibinde oynayan kız. Aramızdan çok erken ayrıldı. Ruhu huzur içinde yatsın” ifadelerini kullandı.   

 

Güney Kore’den, geçen birkaç ay içinde hayranları şoke eden başka ölüm haberleri de gelmişti.

Aralık 2019’da 27 yaşındaki Güney Koreli aktör Cha In-ha evinde ölü bulunmuştu.

Bundan iki hafta önce de 28 yaşındaki K-pop yıldızı Goo Hara’nın ölüm haberi gelmişti. Eski K-pop grubu Kara’nın üyesi Hara da evinde ölü bulunmuştu.

Ekim 2019’da eski K-pop grubu f(x)’in üyesi Sulli 25 yaşında hayatını kaybetmişti.

Independent Türkçe, Newsweek

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU