Amber Hatch’in “Ebeveynler İçin Farkındalık” kitabı raflardaki yerini aldı

Kitap birçok ülkeden sonra Türkiye’de

(Sola Unitas Yayınları)

Ebeveynlerin çocuklarıyla ilişkilerine farkındalıkla yaklaşmanın ne kadar önemli olduğunu ve nasıl başarılabileceğini anlatan “Ebeveynler İçin Farkındalık” birçok ülkeden sonra Türkiye’de de raflardaki yerini aldı.

5 kitabı 15 dile çevrilen Amber Hatch, Budist ve meditatif uygulamaları çocuk yetiştirme kavramı üzerinden anlatıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ebeveynlik kendi başına ödüllendirici bir görev olabilir fakat her gün aile hayatının getirdikleriyle meşgul olmak bazen ebeveynleri yıpratabilir.

Bir çocuğu doğru şekilde yetiştirebilmek için en çok ihtiyaç duyulan şey farkındalık. Farkındalık, kaosun ortasındayken şimdide kalabilme ve burada olabilme ilkelerinin uygulanması olarak biliniyor. Peki öyleyse ebeveynler çocuklarını yetiştirirken nasıl akışta kalabilir?

Amber Hatch “Ebeveynler İçin Farkındalık” adlı kitabında farkındalığın ne olduğunu, akışta kalmanın ipuçlarını ve farkındalık sayesinde ebeveynliğin zorlukları karşısında ebeveynlerin nasıl durabileceğini gösteriyor.

Pek çok örnekle dolu bu kitapta kriz anında daha sakin olmanın, çocuklarla bağlantıda kalmanın, günlük baskıların ve patlama noktalarının üstesinden gelmenin, aile üyeleriyle konuşma tarzı hakkında kendini daha iyi hissetmenin nasıl mümkün olabileceği aktarılıyor.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU