Evde Tek Başına’nın yıldızı Culkin, Michael Jackson hakkındaki cinsel taciz iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu

Filmin başrol oyuncusu, “Sesimi yükseltmemi gerektirecek bir şey olsaydı bunu tamamen yapardım” dedi

Bir zamanların çocuk yıldızı Macaulay Culkin, verdiği röportajda Michael Jackson hakkındaki soruları yanıtladı (AFP)

Macaulay Culkin, Michael Jackson ve yaşamını yitirmiş şarkıcıya yöneltilen cinsel taciz iddialarıyla ilgili konuştu.

Evde Tek Başına’nın (Home Alone) da aralarında bulunduğu çok sayıda filmin yıldızı Culkin, çocukken Jackson’la vakit geçiren erkek çocuklardan biriydi. Culkin bugünlerde hala ondan arkadaşı olarak bahsediyor ve Jackson’ın kızı Paris’in vaftiz babası.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jackson en son 2019 yapımı Leaving Neverland belgeselinde çocuklara cinsel tacizde bulunmakla suçlanmış, belgeselde konuşan iki erkek, çocuk yaştayken kendilerini taciz ettiğini ileri sürdükleri şarkıcı aleyhinde ayrıntılı iddiaları paylaşmıştı. Jackson'ın ailesiyse iddiaları reddetmişti.

Esquire dergisine verdiği yeni bir röportajda taciz konusunun sorulması üzerine Culkin şöyle konuştu:

Bakın, şu lafla başlayacağım. Laf değil, gerçek şu ki bana asla bir şey yapmadı. Onun bir şey yaptığını hiç görmedim (...) Dahası bilhassa meselenin alevlenme noktasına geldiği böyle bir zamanda bir şeyleri saklamak için hiçbir nedenim olamaz. Bu adam öldü gitti (...) Bir şey varsa -bunun havalı veya onun gibi bir şey olacağını söylemeyeceğim- şu an konuşmak için iyi bir zaman. Sesimi yükseltmemi gerektirecek bir şey olsaydı bunu tamamen yapardım. Fakat hayır, ben hiçbir şey görmedim, o hiçbir şey yapmadı.

Röportaj esnasında Culkin ayrıca Quentin Tarantino’nun Bir Zamanlar… Hollywood’da (Once Upon a Time… in Hollywood) filmi için seçmelere katıldığını ancak seçmelerin iyi gitmediğini söyledi.

Culkin, “Tam bir felaketti. Ben bile kendimi işe almazdım (...) Seçmelerde korkunçtum ve bu 8 yıl içinde katıldığım ilk seçmeydi” dedi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU