The Walking Dead şimdiye kadarki en korkutucu iki bölümle dönüyor

Dizi 23 Şubat Pazar günü Squeeze adlı bölümü yayımlayacak

The Walking Dead en çelik sinirlere sahip izleyicilerin bile nabzını yükseltip tırnaklarını yedirecek cinsten sezon arası prömiyeriyle geri geliyor.

Sezon arası finali, Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Aaron (Ross Marquand), Connie (Lauren Ridloff), Kelly (Angel Theory), Magna (Nadia Hilker) ve Jerry’yi (Cooper Andrews) Whispererlar’ın lideri Alpha’nın (Samantha Morton) kontrolündeki sürüyle çevrili bir mağarada bırakmıştı.

Comicbook.com'da yer alan habere göre bu noktadan devam edecek “Squeeze” adlı bölüm, şiddetli ve üzücü sona ulaşmadan önce panik ve çığlıkla dolu endişe halini sürekli derinleştiren 45 dakikalık bir korku filmi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

23 Şubat’ta yayımlanacak sezon arası prömiyeri, bir grup tatilcinin yer altında insan yiyen yaratıklarla kapana kısıldığı ve hayatta kalmak zorunda kaldığı korku filmi Cehenneme Bir Adım’dan (The Descent - 2005) esinlenmiş.

Her köşenin yaşayan ve ölü tehlikelerle çevrili olduğu bir saatli bombanın içinde kahramanlarımız herkesin kaldıramayacağı bir kaçış planı uygulamak zorunda. Squeeze’in insanı koltuğa mıhlayan klostrofobik zirve noktasına kadar özgürlüğe giden her adımda çarpıntı yaratan engeller var.

Zombi dramı 1 Mart’ta yayımlanacak “Stalker’la,” The Walking Dead’de ilk defa yönetmenlik yapacak Bronwen Hughes’dan (Breaking Bad, Better Call Saul) anksiyete yaratan bir bölümle devam edecek.

Aksiyonun odağı artık mağaranın sıkışıklığı değil ama bu sefer Alexandria’nın duvarlarının içindeki kahramanlar topluluğu dış bir tehdide karşı savunmak zorunda.

Alpha’nın eski müridi Gamma (Thora Birch) asıl kime sadık olduğunu gösterirken yeni anne olmuş Rosita (Christian Serratos) çocuğunun babası Siddiq’ın katline dair karabasanlarla boğuşuyor. Rosita daha önce karşılaştığı her zorluğu gölgede bırakacak bir düşmanla karşı karşıya geldiğinde korkularını yenmek zorunda kalıyor.

Squeezeq, Cehenneme Bir Adım’sa, Stalker da bıçaklı, maskeli bir manyağın uykuda ve hazırlıksız Alexandria’ya girmesiyle Halloween’e benziyor.

The Walking Dead 23 Şubat Pazar günü sezon arası prömiyeri “Squeeze” ile seyirciyle buluşacak.

Comicbook.com

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU