Oscar heyecanı tören alanından özel yayınla seyirciyle buluşacak

Digiturk, bu yıl ilk kez Oscar adaylarının Dolby Theatre’daki kırmızı halı geçişinde bizzat yer alacak

(AP)

Akademi Ödülleri heyecanını 7 yıldır ekranlara taşıyan Digiturk, 9 Şubat’ı 10 Şubat’a bağlayan gece düzenlenecek bu yılki törende Oscar kırmızı halısından canlı yayın yapacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barbaros Tapan ve Lara Bayer, Los Angeles Dolby Theatre’dan özel kırmızı halı yayınları gerçekleştirecek. Dünyaca ünlü isimlerin boy göstereceği bu sinema şöleni, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Digiturk’ün gece yarısından sabahın ilk saatlerine kadar sürecek Oscar maratonuna, İstanbul stüdyolarından Yekta Kopan’ın sunumuyla Ceylan Atınç, Mehmet Açar ve Melis Behlil’in yönetmenlik, oyunculuk, moda ve stil gibi konulardaki yorumlarıyla katılacak.

Digiturk, 92. Akademi Ödül Töreni’nin tüm heyecanını 1 no’lu beIN Movies Oscars kanalıyla ekranlara taşıyacak. Tören yayını saat 00:00 itibarıyla başlayacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Los Angeles Dolby Theatre’dan canlı röportajlarla gerçekleşecek bu özel yayın tüm Digiturk üyelerine açık olacak. Ayrıca beIN Connect üyeleri de ödül törenini diledikleri zaman diledikleri yerde izleyebilecek.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU