Beklenen anlaşma gerçekleşti: Friends yeniden bir araya geliyor

"Friends" oyuncuları, yeni dijital yayın platformu HBO Max'in yayın hayatına başlamasına yardımcı olmak için senaryosuz özel bir yeniden buluşma bölümünde bir araya geliyor

Friends yıldızlarının HBO Max'te yayımlanacak bir saatlik özel bölüm için Warner Bros'la prensipte anlaştığı duyuruldu. 

Deadline'a göre Friends oyuncuları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc ve Matthew Perry'nin her birine özel bölümde alacakları rol için 3 milyon ila 4 milyon dolar (yaklaşık 18 milyon - 24 milyon TL) arasında ödeme yapılacak. Oyunculuğa ödenecek toplam miktarın 20 milyon dolar civarında (yaklaşık 120 milyon TL) olduğu söyleniyor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Jennifer Aniston (@jenniferaniston)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Orijinal Friends dizisinin ortak yaratıcıları Marta Kauffman ve David Crane'nin de bu özel projeye dahil olması bekleniyor. 

Friends'in yeniden bir araya geleceği bir bölümün yolda olduğu yönündeki spekülasyonlar, Matthew Perry'nin 5 Şubat'ta Twitter'da yaptığı "Büyük haber geliyor" paylaşımıyla tekrar canlanmıştı. 

Friends hayranları uzun süredir bir yeniden buluşma talep ediyordu. Perry'nin paylaşımına yanıt olarak bir hayran şöyle yazmıştı:

Yeniden bir araya mı geliyorlar??? 2020 oldu ve Emma dahil herkes uykusundan uyandı!!!

Bir diğeriyse “Duygularımla böyle oynamayın” diye yakarmıştı.

Friends'in tekrar ekranlara dönebileceği yönündeki kuşkular ekimde Jennifer Aniston'ın rol arkadaşlarıyla buluştuğu bir akşam yemeği fotoğrafını Instagram'da paylaşmasıyla başlamıştı.

Daha sonra aynı ay içinde Aniston, The Ellen Show'da eski Friends oyuncularıyla “bir şey üzerinde çalıştığını” açıklamıştı.

Sonra Aniston aralıkta People dergisine yaptığı açıklamada dizinin yeniden çekilmesine dair "hiçbir şey" bilmemekle beraber kendisinin ve oyuncu kadrosunun geri kalanının bunun gerçekleşmesi için çalıştığını belirterek daha çok spekülasyona neden olmuştu.

Şöyle devam edeceğim.. uğraşıyoruz. Bu sonu gelmeyen bir soru, öyle değil mi? 6 oyuncudan oluşan bir gruba bundan daha fazla ne gurur verebilir? Dizi, insanlara günlük neşe getiriyor.

Matthew Perry yakın zaman önce Instagram'a katılan son Friends oyuncusu olmuştu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU