33 gündür kayıp olan Gülistan Doku’nun ablası: Depreminin ardından arama çalışmaları yarıya düşürüldü

Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun 5 Ocak’ta kaybolmasının üzerinden 33 gün geçti. Doku’nun ablası Aygül Doku, kardeşi için sürdürülen arama çalışmalarının Elazığ depreminin ardından yarıya düştüğünü söyledi

Görsel: İHA

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi 2. Sınıf öğrencisi Gülistan Doku'dan 33 gündür haber alınamıyor. Gülistan’ın arkadaşları ve ailesi genç kadının bir an önce bulunmasını talep ediyor. Şu ana kadar Dersim’de, Doku soruşturmasında pek çok kişinin ifadesine başvuruldu. Ancak hiçbir ize rastlanmadı.

Tükenmez Haber’den Özlem Temena’nın konuştuğu Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, “33 gün geçti, devlet 21 yaşındaki bir kızı nasıl bulamaz” diye sordu. Uzunçayır Baraj Gölü’ndeki arama çalışmalarının Elazığ’da yaşanan depremin ardından yarıya düşürüldüğünü aktaran Doku, “Bölgede yoğunlaştıran arama kurtarma çalışmaları şimdilik çok az ilerliyor. Ekipler Elazığ’da yaşanan depremin ardından, deprem bölgesine gönderildi” dedi.

Aygül Doku, “Gülistan hakkını arayan ve haksızlığın karşısında duran bir kızdır. Üniversite bir hocasıyla sorun yaşamış. Sorunları yönetime taşıyan Gülistan, okul yönetimine bir dilekçe yazmış. Biz bunun araştırılmasını da istiyoruz” ifadesini kullandı.

 

Tükenmez Haber

DAHA FAZLA HABER OKU